„Vilties bėgimo“ startas – Muzikiniame teatre

Šeštadienį Klaipėdos muzikiniame teatre įvyks labdaros renginys: fotografijos paroda „Vilties bėgimas' 2008“ ir dviejų dalių muzikinė drama „Aistrų šėlsmas“ pagal Georg'o Gershvin'o muziką. Visos renginio metu surinktos lėšos bus skirtos šv.Pranciškaus onkologijos centro statybai.

Tai įžanginis, jau tradicine tapusios labdaros akcijos „Vilties bėgimas“ renginys, kurio programoje - fotografijos parodos „Vilties bėgimas 2008“ (autoriai Antanas Stanevičius, Algirdas Darongauskas, brolis Tomas, Eimantas Chochlovas) atidarymas ir dviejų dalių muzikinė drama „Aistrų šėlsmas“ (pagal George'o Gershwin'o muziką). Siautulinga klasikinės muzikos fiesta su džiazo elementais - Klaipėdos muzikinio teatro ir jo vadovės Audronės Žigaitytės Nekrošienės dovana, nusprendusiems paremti labdaros akciją „Vilties bėgimas 2009“. Už renginį surinkti pinigai atiteks Šv.Pranciškaus onkologijos centro statybai.

Organizatoriai tikisi, kad labdaros koncertą aplankyti turėtų visi geranoriški ir sąmoningi Klaipėdos žmonės, kuriems nesvetimas pilietiškumo bei patriotizmo jausmas. Šv. Pranciškaus onkologijos centras - gerumo ir atjautos namai onkologinės ligos užkluptiesiems - pirmasis toks centras Lietuvoje. Aplankyti renginį ir aukoti kviečiami žinomi verslininkai, Lions ir Rotary klubų nariai, Klaipėdos Savivaldybės ir Klaipėdos apskrities administracijos žmonės, visi, kurie neabejingi kito nelaimei.

Programa:

18.00 - Fotografijos parodos „Vilties bėgimas 2008“ atidarymas. Pasidžiaugsime praeitų metų labdaros akcijos akimirkomis, pasikalbėsime apie šių metų darbus ir apsvarstysime ateities planus.

18.30 - 2 dalių muzikinė drama „AISTRŲ ŠĖLSMAS“ (pagal George'o Gershwin'o muziką)


Šiame straipsnyje: Vilties bėgimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių