Vogtais „golfais“ važiuodavo kol užtekdavo degalų

Klaipėdos aps. VPK Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyrius atskleidė keletą vieną po kitos Klaipėdoje įvykdytų nenaujų automobilių vagysčių.

Pareigūnai nustatė, kad mašinas sausio viduryje- vasario pradžioje vogdavo 22 metų klaipėdietis N.I., kuris, beje, prisipažino tai darydavęs.

Sausio15 d. jaunas vyrukas sumanė pasivažinėti 1990 m. pagamintu „VW Golf“, kurį pavogė iš Taikos pr. namo kiemo. Sausio 18 d. dėl dingusio 1991 m. pagaminto tokio pat automobilio į policiją kreipėsi I.Simonaitytės g. gyventojas. Dviem metais senesnio (1989 m.) „VW Golf“ vasario 1 d. Žardininkų g. pasigedo jos gyventoja, o vasario 2 d. įtariamasis nutarė pakeisti pasivažinėjimams skirtus „golfus“ ir jau lėkė 1989 m. pagamintu „VW Passat“.

Kaip pasakojo pareigūnams, mašinas jaunuolis vogdavo vienas, bet paskui važiuodavo jomis pas draugus ir pramogaudavo su kompanija. Automobiliai būdavo reikalingi tik tol, kol važiuodavo: kai baigdavosi degalai ar kas nors sugesdavo, jie būdavo paliekami kiemuose ar pakelėse.

Du „golfai“ surasti Debreceno g., netoli nuo įtariamojo namų, vienas - Taikos pr., o „VW Passat“- kelyje Jakai- Šilutė. Apžiūrėjus, paėmus pirštų pėdsakų pavyzdžius, kurie, žinoma, sutapo su įtariamojo, mašinos grąžintos savininkams ir savininkėms.

N.I. uždarytas į policijos areštinę. Jis apklaustas ir sulaikytas už kitus nusikaltimus.


Šiame straipsnyje: automobilio vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

zenius

zenius portretas
Maladec zmogus.As ir taip darau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių