Vyks viešas Atgimimo aikštės pristatymas

  • Teksto dydis:

Penktadienį, spalio 5 d., 17 val. III a. tarybos posėdžių salėje (Liepų g. 11) vyks projekto „Atgimimo aikštės sutvarkymas, didinant patrauklumą investicijoms, skatinant lankytojų srautus“ viešas pristatymas visuomenei.

Projektą pristatys „Panevėžio statybos trestas“ jungtinėje veikloje su „Cloud architektais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keikūnui

Keikūnui portretas
Ačiū už nuomone, labai kultūringas pilietis esate su jaunimu bendraudamas. Ką konkrečiai pats pasiūlėte, ponas? Kokį turite išsilavinimą, kad galėtumėte siūlyti savo nuomonę? Neįmanoma padaryti tokio projekto, kuriam pritartų visi. Dar labaiau neįmanoma, kad niekas naklatintų pinigų plovimu ar vagiliavimu. Ne aš rinkau miesto valdžią ir niekaip nesu su ja susyjęs, tad nereikia manęs su jais tapatinti, kalbate nesamones. Esu paprastas Klaipėdietis ir tiesiog pasakiau ką manau apie savo gimtą miestą, o jei jūs papuvęs, tai nereškia, kad ir kiti tokie. Tad vėl tenka grįžti prie mentaliteto, jei atrodo visas verslas = vagys. Dėl to ir sakau, kad miestą reikia naujinti, kad ten kurtūsi naujos kartos smulkus ir vidurinis verslas, kuris nesivadovauja senomis ir nešvariomis verslo praktikomis.

Rokui

Rokui portretas
tai jūs blee žiūrėkit ko nori žmonės o ne savo svaigaluose braidykit. Jau buvo ta aikštė su miesiacu pristatyta visuomenei. Nieks nepritarė. Buvo išsakyti pasiulymai. Nieko nepakeitė.Tai kokio pybio čia pypauji kad čia žmoniu toks mentalitetas?Čia tavo valdžiukų ir jus nupirkusiu verslininkų papuves mentalitetas.Katras puikia leidžia sukti tokias afioras ir spjaudyti ant Klaipėdos žmoniu valios

Rokas

Rokas portretas
Dėl tokių bambeklių, kurie čia renkasi paverkšlenti, miestas visai nejuda pirmyn. Labai liūdna dėl dalies Klaipėdos gyventojų mentatileto. Palikime viską kaip buvo prieš 20metų ir laukim kol visai niekas čia gyventi nebenorės. Kai jaunimo nebeliks mieste, va tada tai net ir nebus iš ko projektų įgyvendinti. Miestui reikalingi įdomūs ir nestandartiniai projektai, nauji pastatai, verslo centrai ir bet kas, kas padėtų pritraukti daugiau šiuolaikinių specialybių žmonių gyvenit Klaipėdoje. Kas iš to, kad gyvensime vien medžiai apsodintuose parkeliuose ir sedėsim ant suolelių guosdamiesi kaip valdžia viską vagia. Gal tiesiog kelkimės į miškus?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių