„Vyšnia 3“ – kokybė už „vyšniškas“ kainas

Šiandien Klaipėdoje duris atveria trečioji kavinė „Vyšnia“. Populiarumo nestokojančių kavinių šeimininkas Ramūnas Vyšniauskas atskleidė, kad ši bus vienintelė tokia Klaipėdoje – čia veiks firminis „Volfas Engelman“ alaus rūsys. Net ir būdama išskirtinė, „Vyšnia“ liks ištikima sau – žmonės ir toliau mėgausis aukšta maisto bei paslaugų kokybe už „vyšniškas“ kainas.

Kavinių „Vyšnia“ tinklas plečiasi – šiandien dar viena populiariojo ženklo kavinė duris atvėrė adresu S.Šimkaus g. 14.

Atidarymo proga vidurdienį klaipėdiečiai ir miesto svečiai kavinėje galės susitikti ir pabendrauti su populiariojo realybės šou „2 barai“ dalyviais.

R.Vyšniauskas patikino, kad duris atvėrusioje kavinėje bus laikomasi dviejų svarbiausių „Vyšnios“ principų – aukšta aptarnavimo bei maisto kokybė už draugiškas ir „vyšniškas“ kainas.

Vis dėlto trečioji „Vyšnia“ yra kiek kitokia nei ankstesnės dvi ir netgi nei visos kitos Klaipėdos kavinės.

„Ši kavinė yra išskirtinė ir neįprasta tuo, kad čia veikia firminis „Volfas Engelman“ alaus rūsys. Niekur kitur Klaipėdoje negalima paragauti tiek rūšių šio firminio alaus“, – tikino „Vyšnios“ galva.

Pašnekovo teigimu, jaukiame ir nedideliame alaus rūsyje, praturtintame „vyšniškos“ dvasios ir pasaulėžiūros, bus galima paragauti net 8 rūšių pilstomo alaus. Jo taip pat bus galima užsisakyti ir į namus ar įsigyti išsinešti.

Dar vienas trečiosios „Vyšnios“ išskirtinumas – platus užkandžių asortimentas.

„Paprastai kavinėse galima rinktis tik iš kelių šaltų užkandžių, kurie yra pateikiami prie alaus. Trečiojoje „Vyšnioje“ pasiūlysime 25 skirtingų karštų užkandžių meniu“, – atskleidė R.Vyšniauskas.

Pabrėžiama, kad nors naujojoje kavinėje ir veikia alaus rūsys, tačiau čia galima paragauti ne tik šio gėrimo arba prie jo tinkamų užkandžių – trečioji „Vyšnia“, kaip ir jos pirmtakės, turi ką pasiūlyti įvairaus skonio lankytojams.

Miesto centre šiandien įsikūręs rūsys su vyšnios ženkliuku – puiki vieta norintiesiems jaukiai praleisti laiką, pabėgti nuo didelių kavinių šurmulio ir pasimėgauti kokybišku maistu bei gėrimais už pozityviai nuteikiančias kainas.

Naujoji kavinė kasdien duris atvers 12 val. ir dirbs iki 22 val., o savaitgaliais išskirtinę aurą spinduliuojančiame alaus rūsyje bus galima pabūti iki vidurnakčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Yu

Yu portretas
O grybauskaite kada spirit tai pranes? Tai ne ziniasklaida, o gedos stulpas..

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Vyšnia 1 - ne. Ankšta, triukšmas (mažoje patalpėlėje didelis TV paleistas visu garsu, gal ten tik su kurtumo negalia renkasi?). Vyšnia 2 - taip, daug geriau. Reiks ir Vyšnią 3 aplankyti. O į diskusiją - kokie dar arbatpinigiai, jei savitarna? Nematėt, kur dirbti einat? Su Vyšniuku derėkitės, kad nuo apyvartos procentėlį skirtų. Porcijų mažumas - pliusas, mėgėjams persiryti yra daug kitų vietų.

tomas

tomas portretas
alus pirmoj vysnioje turbut puse sudaro vanduo
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių