„Vyšnia“ senamiestyje – mėsainis nekainuos nė 4 eurų

Lankytojų neatsiginanti pirmoji "Vyšnia" plečiasi ir nuo šiol veiks senamiestyje. Bare dvelks lietuvių literatūros klasikų dvasia, o meniu ir toliau stebins mažiausiomis kainomis mieste. Jau šiandien 11 val. tuo įsitikinti galės visi klaipėdiečiai.

Pritrūkus erdvės pirmoji "Vyšnia" keliasi iš Herkaus Manto g. 1 į Žvejų g. 1.

Lankytojai ir toliau mėgausis maistu ir gėrimais – grilio patiekalais, salotomis, mėsainiais, sicilietiška EPOS kava, įvairių dydžių kokteiliais už "vyšniškas" kainas.

Trijų miesto centre veikiančių "Vyšnios" kavinių šeimininkas Ramūnas Vyšniauskas pasakojo, kad senojoje vietoje dirbti tapo per ankšta.

"Išaugome senus marškinius – virtuvė buvo per maža, todėl galėdavome gaminti tik greitą maistą, užkandžius. O žmonių poreikiai vis auga. Atsižvelgę į tai, nutarėme persikelti. Dabar patalpos senamiestyje kur kas erdvesnės, todėl galime pasiūlyti ir daug didesnį patiekalų pasirinkimą", – džiaugėsi pašnekovas.

Užsukti į "Vyšnią" vilios patraukli aplinka. Baro interjerą kūrė pats R.Vyšniauskas, tad daug dėmesio jis skyrė mėgstamiausiam savo poetui Pauliui Širviui.

Taip pat pagerbtas keturvėjininkas klaipėdietis Salys Šemerys-Šmerauskas, o daugiausia vietos "Vyšnios" šeimininkas atidavė savo geram draugui Vytautui Kernagiui.

Ant baro sienų kabo šių iškilių asmenybių siluetai ir kūrybos eilės.

"Vyšnios" virtuvė patraukli tiek dietininkams, tiek sportuojantiems, tiek kalorijų neskaičiuojantiems žmonėms.

"Dar viena naujovė ta, kad lankytojai galės patys susikomplektuoti sau porciją, išsirinkti mėsą, garnyrą, šviežias salotas ar keptas daržoves. Žinoma, visas "Vyšnias" sieja "vyšniškos" kainos, tarkime, mėsainis su vištiena, kiauliena ar vegetariškas – po 3,9 euro, vien tik vištiena kainuos 0,8 euro, kiauliena – 0,9 euro, garnyras – nuo 0,3 iki 0,5 euro", – atskleidė R.Vyšniauskas.

Darbo dienomis senamiesčio "Vyšnia" veiks nuo 10 iki 23 val., o ketvirtadieniais–sekmadieniais dirbs iki pat ryto.

Kitas "Vyšnia" ir "Vyšnia 3" kavines galima aplankyti Herkaus Manto g. 31A ir S.Šimkaus g. 14.

Ir tai dar ne viskas. R.Vyšniauskas suintrigavo, esą netrukus kavinių tinklas dar prasiplės ir po Naujųjų metų nudžiugins pietinės miesto dalies gyventojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dj

dj portretas
buvau 24d. Ragavau mesaini, uz 3.90 bandele galejo ir pasildyti, tada gal ir skanu but buve. Bet uz tokia kaina noretusi kazko daugiau. Nes cia gi Vysnia. Ir tik siandien suzinojau, kad kijevas gali buti daromas is maltos vistienos, Vysnia pc Zemaitija. Galetu bent perspet. O siaip viskas liuks. Sekmes versle.

Inga

Inga portretas
Totali apgaulė, ar jus matėte kokio dydžio porcijos -taigi vieno kasnio. IR DAR ISDRISTA TAIP REKLAMUOTIS, KAD NEKAINUOS 4 EURU. Šiais laikais yra kavinių pasirinkimas, tai būkite protingi, nepasiduokite apgaulei....

Už Vyšnias

 Už Vyšnias  portretas
Man patinka, kad mieste atsirado daug lietuviškumo, kas pastaruoju metų tiesiog buvo išnykę. Brangu- neikit, o jei Ramūno verslas klesti, Vyšnių tinklas plečiasi, labai džiaugiuosi. Nepavydėkime kaip tos piktos Grafienės Vyšnios' iš "Čipolinio nuotykių". Sėkmės, mano Vaike, Ramūnai.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių