Žaginimu kaltinamas D.Zvonkus atkakliai tyli

 Nors atrodytų, kad apie kaltinimus išžaginimu Deivydui Zvonkui metusią blondinę Gintarę viską papasakojo italas muzikantas, pareigūnai neskuba teikti išvadų, ar nusikaltimo būta.

Daugiau nei savaitę ne tik teisėsaugos pareigūnai, bet ir didžioji Lietuvos dalis svarsto, ar D.Zvonkus tikrai gali būti žagintojas. Per tą laiką mažai kas paaiškėjo apie merginą, kurios asmenybė apibūdinama tik vardu - Gintarė ir plaukų spalva - blondinė.

Italas, kurio namuose vyko linksmybės papasakojo, jog D.Zvonkus ir Gintarė gulėjo vienoje lovoje, bučiavosi, bet nesimylėjo ir juo labiau šoumenas merginos neprievartavo. Dar daugiau, italas apkaltino merginą vagyste. Neva jis nutvėrė ją pagrobus nemenką sumą pinigų.

Mesti įtarimai, jog Gintarė apkaltino D.Zvonkų, kad pati nebūtų apkaltinta vagyste.

Laikas eina, o santūriai nuo pat skandalo pradžios besielgiantis D.Zvonkus ir toliau nieko nepasakoja nei apie vakarėlį pas italą, nei apie tai, kaip jam sekasi gintis nuo kaltinimų.

Šiandien po pietų jis tikino negalįs kalbėti, nes tai gali pakenkti ikiteisminiam tyrimui. Paklaustas, ar policininkai jį jau apklausė, jis išsisuko: „Negaliu sakyti nei, kad apklausė, nei kad neapklausė“.

Policininkai bei prokuroras taip pat vis dar nieko negali pasakyti apie tyrimą. Jie tik žada savi išvadas pateikti ne vėliau kaip per du mėnesius nuo tyrimo pradžios.

Bylos tyrimą kuruojančio prokuroro tikinimu, policininkai renkasi, kokios taktikos laikytis. Panašu, kad Gintarės kaltinamas Zvonkus bus apklaustas paskutinis.

Nors ne vienas lietuviškos estrados žinovas įsitikinęs, kad Zvonkai net iš nelaimės gali pasidaryti reklamą, panašu, kad šįkart sutuoktiniams reikia moralinės paramos.

„Žmona mane palaiko dviem šimtais procentų. Aišku, kad situacija nėra maloni, bet reikia išlaukti, kol viskas baigsis“, - šiandien kalbėjo D.Zvonkus.

Vos išgirdęs apie Gintarės pareiškimą policijai jis minėjo tapęs šantažo auka.

 


Šiame straipsnyje: Deivydas Zvonkus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių