Žagintojui prokuroras siūlo skirti 7 metus nelaisvės

Kitą savaitę Klaipėdos miesto apylinkės teisme turėtų būti priimtas sprendimas baudžiamojoje byloje dėl nusikaltimų žmogaus seksualinio apsisprendimo laisvei ir neliečiamumui: už išžaginimą ir seksualinį prievartavimą kaltinamą teisiamąjį prokuroras prašė įkalinti septyneriems metams.

47 metų Klaipėdos rajono gyventojas P.M., turintis aukštąjį išsilavinimą, kaltinamas tuo, kad praėjusių metų rugpjūčio 1 d., apie 23 val., Šilutės plente privažiavęs su automobiliu BMW prie šaligatviu einančios merginos ją užkalbino ir, jėga įsodinęs į automobilį, nuvežė į vieną automobilių stovėjimo aikštelę, kur, panaudodamas jėgą bei grasindamas, ją išžagino.

Kitą dieną nukentėjusioji kreipėsi į policiją, o dar po dienos, operatyvių Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnų veiksmų dėka, įtariamasis buvo sulaikytas.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavęs bei valstybinį kaltinimą teisme palaikęs Klaipėdos miesto apylinkės prokuroras Romas Jasevičius, praėjusią savaitę sakydamas baigiamąją kalbą teisme, akcentavo ypatingai neigiamai charakterizuojamą kaltinamojo asmenybę: jis jau buvo teistas 15 metų laisvės atėmimo bausme už trijų vienuolikamečių mergaičių išžaginimą, anksčiau laiko paleistas iš įkalinimo vietos, praėjus vos kiek daugiau nei metams, vėl įvykdė du labai sunkius nusikaltimus, dėl to nesigaili, nukentėjusios neatsiprašė ir net neprisipažino nusikaltęs. Todėl, atsižvelgdamas į šias bei kitas aplinkybes, prokuroras teismo prašė kaltinamajam skirti įstatymo numatytą maksimalią septynerių metų laisvės atėmimo bausmę bei tenkinti nukentėjusiosios pareikštą didesnį nei 100 tūkst. litų turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo civilinį ieškinį.


Šiame straipsnyje: išžaginimasžaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

stebetojas.co.uk - viesumas

stebetojas.co.uk - viesumas portretas
47 metų Klaipėdos rajono gyventojas P.M., turintis aukštąjį išsilavinimą, kaltinamas tuo, kad praėjusių metų rugpjūčio 1 d., apie 23 val., Šilutės plente privažiavęs su automobiliu BMW prie šaligatviu einančios merginos ją užkalbino ir, jėga įsodinęs į automobilį, nuvežė į vieną automobilių stovėjimo aikštelę, kur, panaudodamas jėgą bei grasindamas, ją išžagino. Jis jau buvo teistas 15 metų laisvės atėmimo bausme už trijų vienuolikamečių mergaičių išžaginimą, anksčiau laiko paleistas iš įkalinimo vietos, praėjus vos kiek daugiau nei metams, vėl įvykdė du labai sunkius nusikaltimus, dėl to nesigaili, nukentėjusios neatsiprašė ir net neprisipažino nusikaltęs. Tai kas per veikejas cia toks P.M., kad turi toki stoga ir15 metu jam lygu tik 1metai? Kas daugiau zino info , paviesinkite pavarde apie ta iskrypeli pedofila, tikriausiai jis turi tokiu paciu draugu teisetvarkoje ar dar auksciau ?

del pedofilu registro

del pedofilu registro portretas
Kodel pas mus nera pedofilu registro, kai tuo tarpu jie jau senai egistruojami Rusijoje, paziurekit cia: Педофилы.Ру - Педофилы России - Полезные советы

sirse

sirse portretas
turbut atitinkamos bausmes Lietuvoje nesulauksim iki to laiko,kol koks niekselis neissitycios is seimo "garbingu"zmogystu artimuju.Siuo atveju,argi jis pataisomas? Toki saudyt be teismo,o panasius i ji sodinti 15m.maziausiai,tada gal pradetu galvoti su galva,bet ne su galvute ir pimpi bijotu issitraukt net myst noredami.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių