„Žalgirio“ krepšininkai treniruojasi Palangoje

Pasibaigus SEB BBL reguliariajam sezonui ir LKL čempionate susidarius 10 dienų pertraukai, Kauno „Žalgirio“ komanda dar kartą pasinaudojo proga surengti treniruočių stovyklą pajūryje. Pirmadienio vakarą krepšininkai rinkosi Palangoje esančiame viešbutyje „Pušų paunksnė“, kur praleis beveik visą savaitę. Į Kauną žalgiriečiai grįš sekmadienį, o vėliau sužais dvejas paskutines LKL reguliaraus sezono rungtynes.

Prieš išvykdamas į pajūrį „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas atskleidė artimiausius komandos planus ir pasidalijo mintimis apie žalgiriečių sportinę formą.

„Paskutinį ilgesnį laikotarpį be varžybų norime išnaudoti kuo produktyviau. Šį sezoną turėjome dvi stovyklėles pajūryje ir jos davė vaisių. Pabandysime išeiti ir į lauką, tačiau skirsime dėmesio ir krepšinio elementams. Darbo dar yra daug“, - sakė G.Krapikas.

Treneris pasidžiaugė kai kurių žaidėjų sportine forma ir tikėjosi, kad ji išsilaikys iki sezono pabaigos: „Matėte, kaip savaitgalį žaidė mūsų kapitonas, bet tokią formą reikia išlaikyti kuo ilgiau. Darysime viską, kad ir žaidėjai, kurie dar nėra įgiję optimalios sportinės formos, sezono tiesiojoje ją pasiektų“.

Stovyklos metu „Žalgiris“ sužais draugiškas rungtynes su Ventspilio „Ventspils“ komanda. Planuojamo mačo pradžia - penktadienį 18 val. Klaipėdos LCC universiteto salėje.

 


Šiame straipsnyje: žalgiris palangoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių