Želdinių prižiūrėtojai nespėja šienauti žolės

Želdinių prižiūrėtojai nespėja šienauti viešųjų miesto erdvių. Nors dar nebaigta visur žolę nupjauti pirmą kartą, jau reikia šiuos darbus atlikti iš naujo.

Įmonės „Klaipėdos želdiniai“ direktorius Gediminas Valašinas pasakojo, kad jau baigiama nušienauti miesto viešąsias erdves pirmą kartą.

Dar liko žolę nupjauti Sąjūdžio, Poilsio parkuose, parke prie I. Simonaitytės kalnelio.

Tačiau, anot G.V alašino, šienauti miestą jau reikia antrą kartą. Ypač skiriamąsias gatvių juostas Mokyklos gatvėje, Šilutės plente.

„Oras žolei augti labai palankus. Šilta, drėgna. Žolė greitai užauga. Nespėji visko nupjauti, o vėl iš naujo reikia. Tačiau žolė tik iš pradžių labai greitai auga. Vėliau lėčiau. Atsiras periodiškumas“, – tvirtino G.Valašinas.

Pasak direktoriaus, sunkiausia žolę buvo pjauti pirmą kartą.

„Po šalto pavasario atšilus ji greitai visur sužėlė, o nupjauti vienu kartu negali“, – pasakojo G.Valašinas.

Reprezentacinės miesto vietos tokios kaip Atgimimo, Lietuvininkų aikštės jau nušienautos tris kartus.

„Ten turi būti trumpa žolytė“, – pabrėžė vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Remigijus.KLP

Remigijus.KLP portretas
Gal reiktų pradėt vadinti viską savais vardais. Centre yra žolynai, nes jie prižiūrimi, nupjauta žolė sugrėbiama ir išvežama. Miegamuosiuose rajonuose vyrauja pievos, nes žolės aukštis čia 1,5 metro, kai kurių smilgų ir 1,7 metro. Nupjauta žolė čia paliekama supūt. Vaizdas tikrai kraupus.

rimas

rimas portretas
negi darbo" birzoj nebera" nebera bedarbiu ?

Miestietis

Miestietis portretas
Sieno sienavimas nera zeldiniu priziurejimas, o sienautojai mulkina miestiecius pristatydami save zeldiniu priziuretojais!!! Miestas verciamas i kaima su sienu, kuriame greit ganysis karves. Geda!!!
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių