Žmoną užmušęs klaipėdietis sulaukė bausmės

Žmoną nužudęs, ją užkasęs bei metus apie tai tylėjęs klaipėdietis Nikolajus Vlasovas sulaukė teismo nuosprendžio. Jam skirta kalėti devynerius su puse metų.

Nikolajus Vlasovas, anksčiau vadinęsis Žigunu Kaliku, prisipažino nužudęs žmoną Jeleną Vlasovą asmeninio konflikto su ja dėl moters neištikimybės metu.

Nusikaltimas įvykdytas 2007 metų birželio 14-osios naktį. N.Vlasovas nužudė žmoną žarstekliu smogęs į galvą.

Tik po metų paaiškėjo, kur moteris palaidota. Priremtas pareigūnų, N.Vlasovas pats parodė, kur užkasė žmonos kūną. Moteris pažinta iš papuošalų, bei operacijų pėdsakų.

Nors nužudytosios motina tikino teismą, kad žentas susidorojo su vienintele jos dukra dėl turtų, teismas nerado šios versijos įrodymų. Vlasovai vertėsi nekilnojamuoju turtu, turėjo nemažai žemės sklypų ir ne vieną butą. Pora buvo susiruošusi emigruoti į Kanadą, bet santykiai šeimoje pašlijo, kai Jelena Vlasova pradėjo bendrauti su kitu vyru.

Teismas priteisė nukentėjusiąja pripažintai J.Vlasovos motinai iš kaltininko 100 tūkstančių litų neturtinei žalai atlyginti. Ne vieną civilinę bylą tarp buvusio žento ir uošvės teismai nagrinėja civilinio proceso tvarka. Močiutė augina poros dukrą.


Šiame straipsnyje: nikolajus vlasovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių