Žmonės sužavėti: tokio reginio dar nebuvome matę

Ketvirtadienio vakarą, iki Jūros šventės likus keliolikai valandų, į Jono kalnelį būrius smalsuolių pritraukė įspūdingas, didžiausias Lietuvoje muzikinių fontanų šou.

„Raudonu kilimu“ pavadintas vandens spektaklis – jautrus, artimas, rivjeriškas ir galingas savo emocija. Anot organizatorių, "Raudonas kilimas" – tai ilgo kelio atspindys, vainikuojantis akimirkas ir istorijas. 

„Kasmet su šeima aplankome Jūros šventės koncertus, mugę ir, žinoma, šokančius fontanus. Tačiau tai ką išvydome šįvakar – atėmė žadą. Savo gyvenime nieko įspūdingesnio dar nebuvau mačiusi“, – po šokančių fontanų pasirodymo įspūdžiais dalijosi klaipėdietė Vilija.

Organizatorių teigimu, tai buvo tik repeticija.

Klaipėdiečius ir miesto svečius nustebins dar daugiau pirotechnikos ir šviesos efektų, vizualinių elementų ir netikėtumų.

Nepaprastą reginį Jūros šventės svečiams dovanoja ilgametis šventės partneris – „Klaipėdos nafta“.

Įspūdingi šokančių fontanų pasirodymai vyks penktadienį ir šeštadienį 22.30, 23.30, 0.30, 1.15 val. Jono kalnelyje. Renginio trukmė – 20 min.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Patikslinimas už nepilną šou

Taigi

Taigi portretas
Taigi ar kas prisiėmė atsakomybę už penktadienio lepsus kai du kart iš eilės nepavyko parodyt šou.

Mėmelis Mėnulis

Mėmelis Mėnulis portretas
Mėnulio miestas Klaipėda, Saulės miestas Šiauliai. Atstatysim kryžiuočių sugriautą šventyklą, Ir sugrįš į Tėvynę Lietuvos vaikai...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių