„Žuvėdrai“ – miesto vadovų padėka už auksą

Antradienį Klaipėdos „Žuvėdros“ ekipos šokėjams bei jų vadovams tarta ačiū už Lotynų Amerikos šokių komandų Europos čempionate laimėtą auksą, pasiaukojantį darbą ir šalies populiarinimą.

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, sveikindamas čempionus, teigė, kad auksinis „Žuvėdros“ skrydis – geriausias Klaipėdos miesto garsinimo pavyzdys.

„Iškovotų medalių spalva nėra esminis skirtumas. Labiausia džiugina faktas, kad daugelį metų kolektyvas gyvuoja rodydamas aukščiausius rezultatus. Gal nuskambės savanaudiškai, tačiau esame išlepinti jūsų pergalių, tačiau šis savanaudiškumas – be neigiamo prieskonio“, – sakė meras.

„Žuvėdros“  vadovė Skaistutė Idzelevičienė sakė, kad kolektyvo pergalių priežastis – nuoširdus darbas.

„Tam, kad išlaikytume profesionalumą, specialiai nieko nedarome, tiesiog atiduodame tiek, kiek galime“, – kalbėjo vadovė.

V.Grubliauskas, šokėjams linkėdamas niekada nepamiršti uostamiesčio, pasiūlė idėją už keleto metų Lotynų Amerikos šokių komandų Europos čempionatą surengti Klaipėdoje.

„Turime visas įmanomas galimybes – areną, viešbučius, infrastruktūrą. Manau, kad tokie teoriniai svarstymai galėtų tapti realybe po 5 ar 8 metų. Jei gali sostinė, manau, galime ir mes“, – sakė meras.

„Žuvėdros“ ekipos šokėjams bei vadovams buvo įteiktos simbolinės dovanos.

Vytauto Petriko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

veidmainystė

veidmainystė portretas
Iš to kiek tik atėjo žuvėdriečiu matosi, kad šokėjams jau pabodo liberalų pažadai ir reklamavimasis jų sąskaitą. Kai matai laimima tai jau pasireklamuot pats pirmas, o kai finansuot tai sporto reformos dėka sportiniai šokiai nefinansuotini jau.

1-am

1-am portretas
Nei tu ką išmanai, nei tu rašinėk. Debilu gimei, debilu ir mirsi, tikėkimės vaikų neturi ir neturėsi.

to 2-am

to 2-am portretas
dusk sutrauka... ką psichiatras būsi kad diagnozę nematydamas nustatai, eik nusiprausk mėšlinas byb.iagalvi
VISI KOMENTARAI 9

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių