Žuvininkystės tarnybai sunkiai sekasi rasti naujas patalpas Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Nuo kitų metų rengiantis į Klaipėdą perkelti pagrindinius Žuvininkystės tarnybos skyrius, pareigūnams sunkiai sekasi rasti tam reikalingas patalpas uostamiestyje, šeštadienį rašo „Lietuvos žinios“.

Tarnybos direktorė Indrė Šidlauskienė sako, kad žemės ūkio viceministras Artūras Bogdanovas jai yra pavedęs rasti 300-450 kvadratinių metrų patalpas Klaipėdoje. Pasak jos, tai neapsimokėtų, nes kelias patalpas čia turi pati Žuvininkystės tarnyba.

„Pertvarka vykdoma daugiau subjektyviai, o ne objektyviai, tai yra siekiant sutaupyti valstybės lėšų. Ši valdžia reformas įgyvendina aklai, vadovaujamasi principu – pirma darom, o paskui žiūrim, kas iš to išeis", – sakė I. Šidlauskienė.

Viceministras A. Bogdanovas tvirtino, jog tarnybai būtų neefektyvu glaustis trijose patalpose, o ne viename pastate. Jis teigė, kad Žuvininkystės tarnybos vadovė bando stabdyti pertvarką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

1

1 portretas
Tarnyba reikalinga chebrytei Vilniuje , tiek gerų šiltų darbo vietų. Kakoi skirtum , kad jūra Klaipėdoj. Direktorė tai Vilniuj ir Tarnyba tur būt Vilniuj. Labai Gražu ten visi iš eilės pabūna Direktoriais, o paskui visi pavaduotojais būna. Savų nieks iš ten nevaro , visais pasirūpina. Įsivaizduojat kiek savų reiks Klaipėdoj rast ,, specialistų" . Nieko mohikanas svarbu lieka išmokins naujus ,, specialistus " :D

Jonas

Jonas portretas
Reikia imti buvusį Jūrų kapitonų klubą.Didelės geros patalpos...

Tata

Tata portretas
Žuvęs geros nerasi su žiburiu,tai kam tos tarnybos?kur išvežant visą šviežia žuvi?nėra žuvęs nereikia jokių tarnybų!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių