Antrąją Velykų dieną vairavo girti

Policijos pareigūnai jau nebežino, kokios bausmės būtų efektingos tramdant girtus vairuotojus. Panašu, kad alkoholis išjungia mąstymą bei atsakomybės jausmą.

Antrąją Velykų dieną Klaipėdos apskrities policininkai nutvėrė keturis vairuotojus, įpūtusius į alkoholio matuoklį daugiau nei pusantros promilės. Tarp jų buvo ir savotiškas rekordininkas, automobilį vairavęs su 3,4 prom. alkoholio garų organizme.

Pirmadienį 22.30 val. Kretingoje, Šiaulių g., pareigūnai sustabdė įtartinai manevravusį automobilį „Opel Zafira“. 55 metų vairuotojas papūtė į alkoholio matuoklį, prietaisas parodė beveik pusketvirtos promilės. Dar prieš dešimtmetį toks girtumas oficialiai buvo laikomas mirtinu.

Tą pačią dieną, apie 15 val. Kretingoje, Savanorių g., „Volvo S80“ vairavęs 49-erių kretingiškis įpūtė 2,47 prom.

Pirmadienį apie 10.30 val. Palangoje, Pirties g., „Ford Focus“ vairavęs 41-erių vyras, pasak matuoklio rodmenų, buvo vidutiniškai apgirtęs – 1,6 prom.

Apie 14.20 val. Skuodo r., Rukų kaime, policininkai nutvėrė 22 metų mopedą vairavusį vaikiną, jis į matuoklį įpūtė 1,64 prom. alkoholio garų. Jaunuolis sėdo ant mopedo, nors neturėjo vairuotojo pažymėjimo, nebuvo įregistravęs transporto priemonės, atlikęs jos techninės apžiūros ir apsidraudęs privalomuoju civiliniu draudimu.

Visi šie vyrai bus teisiami, jų laukia nemenkos baudos ir ilgas laikas be galimybės vairuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

..

.. portretas
Is karto tukstantine bauda su masinos atemimu !!

juokas

juokas portretas
Juokas nežino kaip nubausti haha pagalvot girta nuvežat mašina prie preso parodot kaip supresuojama mašina dedat jam išlaidų bauda administracine bauda viešojo vietoj ir baudžiama atsakomybę už pasikėsinimas nužudyti ir antram kartui kalėjimas su malonumais
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių