Apgavystė uostamiestyje: sukčiai bandė pasisavinti brangų klaipėdiečio fotoaparatą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto policijos pareigūnai operatyviai išsiaiškino sukčiavimo atvejį.

Sausio 6 d. į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi 1961 m. gimęs vyras, kuris nurodė, jog 2019-01-06 Taikos pr., Klaipėdoje, automobilių stovėjimo aikštelėje nepažįstamam, apie 20 m. amžiaus, smulkaus kūno sudėjimo asmeniui įdavė savo fotoaparatą NIKON D750 vertą 1700 eurų, mat tariamas pirkėjas buvo atsiuntęs neva padaryto bankinio pavedimo už fotoaparatą kopiją.

Netrukus vyras suprato esąs apgautas ir kreipėsi į pareigūnus.

Tą patį vakarą, turėdami informacijos, jog pasisavintas fotoaparatas jau parduodamas internetu, Klaipėdos m. Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai apsimetę pirkėjais sutarė dėl susitikimo ir surengę pasalą sulaikė tris įtariamuosius – 1992 m. ir 2001 m. už vagystes ir kitus nusikaltimus praeityje teistus asmenis, bei 1999 m. gimusį neteistą vaikiną. Šiuo metu įtariamieji uždaryti Klaipėdos apskr. VPK areštinėje, pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo, fotoaparatas paimtas ir bus grąžintas teisėtam savininkui.

Policija primena, jog būtumėte atsargūs parduodant prekes internetu – pirmiausia įsitikinkite, jog tikrai gavote pinigus, ir tik tada atiduokite prekę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pukiai

Pukiai portretas
sureguota

stasas

stasas portretas
pirkite parduodu kate maise taip ir internetu mulkinami
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių