Papasakojo apie iš šulinio ištrauktą senjorę: sąmonė jau buvo pritemusi, skaudėjo visą kūną

Nelaimės tyko klaipėdiečių, atliekančių kasdieniškus darbus ar veiksmus. Vieną dieną ugniagesiai gelbėjo į šulinį įkritusią pensininkę, kitą – medikai skubėjo padėti motoroleriu važiavusiam paaugliui.

Antradienio rytą nepasisekė 16 metų vaikinui, į mokyklą važiavusiam motoroleriu.

Buvo kelios minutės po 8 val., kai Klaipėdos gatvėje motoroleris susidūrė su lengvuoju automobiliu.

Greitosios medicinos pagalbos medikai įtarė, kad gali būti lūžęs kojos kaulas. Medikai įtarė ir stuburo traumą, todėl įmobilizavo vaikiną ir skubiai išgabeno į Klaipėdos vaikų ligoninę.

Eismo įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Pirmadienio popietę, apie 14.30 val., į uostamiesčio Renetų gatvę, esančią netoli Joniškės kapinių, skubėjo du greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažai. Buvo pranešta, kad pagyvenusi moteris įkrito į šulinį.

Pasirodo, geriamo vandens šulinys sodyboje yra neaukštas, 79-erių metų moteris kažkodėl įkrito į jį. Jai pasisekė, kad šalia buvo vyras, kuris sugebėjo sugriebti nelaimėlę už rankų ir neleido jai panirti. Šulinyje yra apie du metrai vandens.

Ugniagesiai šią vietą pasiekė per keturias minutes ir ištraukė sąmonę beprarandančią senjorę.

Dvi medikų brigados buvo pasiruošusios teikti visokeriopą pagalbą.

Moteris kvėpavo, bet jos sąmonė jau buvo pritemusi, jai skaudėjo visą kūną. Pensininkę teko šildyti ir medikamentais stabilizuoti jos būklę. Netrukus po to ji buvo išgabenta į ligoninę.

Ne kiekvienas atvejis, kai kviečiamos specialiosios tarnybos, yra toks rimtas ir susijęs su grėsme žmonėms. Antradienį apie 11 val. ugniagesiai skubėjo į Rambyno gatvę, kur moteris nerimavo dėl kaimynės sveikatos, nes ši neatidarė jai savo buto durų.

Paaiškėjo, kad buto šeimininkė gyva ir sveika, kodėl ji neįsileido kaimynės, dabar galima tik paspėlioti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių