Apsvaigęs išsišokėlis ant stogo švaistėsi lazda, grasino nušokti

Pietinėje miesto dalyje – sumaištis. Trečiadienio rytą pareigūnams ir ugniagesiams teko tramdyti įsiaudrinusį vyrą. Išsišokėlis blaškėsi ant Pempininkų prekybos centro pastato, garsiai šūkavo, daužė parduotuvės langus medine lazda, grasino nušokti.

Liudininkų teigimu, įsismaginęs ir akivaizdžiai neblaivus vyras elgėsi agresyviai, nepakluso pareigūnams. Tam, kad jį nuramintų, patruliams teko panaudoti elektroimpulsinį prietaisą „Taser“.  

Incidentas įvyko 6.10 val. Policijos patruliai gavo pranešimą, kad prie Pempininkuose esančios parduotuvės girdimas dūžtančių stiklų garsas. 

„Apie 6 val. ryto sulaukėme pranešimo, kad neprognozuojamas asmuo užsilipęs ant stogo daužo langus. Pilietį sulaikėme ir perdavėme medikams“, – sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pirmosios kuopos vadas Sigetomas Olšauskas.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė pabrėžė, kad atvykus pareigūnams chuliganas jau buvo susižalojęs ir kruvinas.

1982-ais gimęs vyras elgėsi neadekvačiai, blaškėsi ir bandė nušokti nuo parduotuvės stogo.

„Į pagalbą buvo iškviesta priešgaisrinė gelbėjimo valdyba ir medikai. Kopėčiomis užlipus ant stogo patruliai pastebėjo vyrą, kuris rankoje turėjo medinę lazdą ir ja švaistėsi. Nepaklusus teisėtiems reikalavimams prieiti ir padėti lazdą, toliau vaikščiojo ant stogo krašto. Bijant, kad jis nenušoktų ir nesusižalotų, buvo panaudotas elektroimpulsinis prietaisas“, – komentavo Klaipėdos policijos atstovė.

Vyriškis sulaikytas ir perduotas medikams. Padaryta žala parduotuvei skaičiuojama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Policija manau turejo nesikisti .kad neliktu kalti kaip debilai selsta.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Nesijaudinkite, ponai komentatoriai! Kad išeitum iš proto, reikia jo turėti. Daugumai mūsų tai negresia.

Donce

Donce portretas
Ubagu šalis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių