Autobusų avarijoje Klaipėdoje nukentėjo 6 vaikai

Net šešiems vaikams kelionė į mokyklą trečiadienio rytą baigėsi traumomis. Susidūrus dviems autobusams, vėliau dėl sutrenkimų ir galvos traumų į ligoninę kreipėsi 6 vaikai, 3 paguldyti į ligoninę.

Net šešiems vaikams kelionė į mokyklą trečiadienio rytą baigėsi traumomis. Susidūrus dviems autobusams, vėliau dėl sutrenkimų ir galvos traumų į ligoninę kreipėsi 6 vaikai, 3 paguldyti į ligoninę.

Avarija nutiko apie 8.30 val., kai Baltijos ir Taikos prospektų žiedinėje sankryžoje 4 numeriu pažymėtas autobusas taranavo 10 maršruto autobusą.

„Abu stovėjo prie sankryžos. Vos pavažiavęs 5 metrus iš vietos, mūsiškis autobusas trenkėsi į „Klaipėdos autobuso parkui“ priklausantį autobusą. Užsižiopsojo žmogus, dažnam taip pasitaiko. Tačiau profesionalui to neturėjo nutikti. Žiūrėti reikia ten, kur važiuoja mašina“, – tikino įmonės „Pajūrio autobusai“ vadovas Leonas Šiaulys.

Įmonės autobusas greičiausiai nebus remontuojamas, nes avarijoje buvo gerokai sumaitotas.

Avariją sukėlusiame autobuse per smūgį nukentėjo visas būrys moksleivių.

Į Klaipėdos vaikų ligoninę kreipėsi 6 vaikai, iš kurių trys yra paguldyti stebėjimui. Moksleiviai patyrė sumušimus, raiščių patempimus, vienai mergaitei sutrenkta galva. Tačiau medikų teigimu, greičiausiai trys į ligoninę paguldyti vaikai po paros bus išleisti į namus.

Bendrovės „Klaipėdos autobusų parkas“ eksploatacijos direktorius Gintautas Mackevičius tikino, kad avarijoje sudaužytas įmonei priklausantis autobusas miesto gatvėse pradėjo kursuoti vos šį birželį.

„Jis kainavo 700 tūkst. litų. Tai ne pirmas kartas, kai mūsų autobusai nukenčia. Kažkokie nelaimingi jie pas mus, dažniausiai taranuojami lengvųjų automobilių. Gal reikėtų pašventinti?“, – tikino G.Mackevičius.

Įmonė ieško kito automobilio, kol autobusas bus remontuojamas.

"Laimei, mūsų autobuse nenukentėjo nė vienas keleivis, nes mūsų autobusas stovėjo", – tikino įmonės eksploatacijos direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kunigas

Kunigas portretas
Jo, jo.... pašventinkit. Vieno autobuso šventinimas - 70 tūkst Laukiam.

anonime

anonime portretas
avarija nutiko apie 7.45, pati maciau ir butent tada ,seip, vaikai vaziuoja i mokykla.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių