Skaudi nelaimė: avarijos metu sužaloti septyni žmonės

Ties posūkiu į Šventąją, Liepojos plento ir Elijos gatvės sankryžoje, šeštadienio rytą įvyko skaudi avarija. Susidūrus dviems automobiliams sužaloti septyni žmonės. Penki iš jų sunkiai.

Pranešimas apie nelaimę kelio Klaipėda–Liepoja 27 kilometre gautas apie 9.30 val. Susidūrė du automobiliai „VW Polo“ ir „Toyota Avensis“.

Į eismo įvykį išskubėjo ir ugniagesiai. Bendruoju pagalbos centro telefonu buvo pranešta, kad avarijos metu yra prispaustų žmonių.

Nustatyta, kad nelaimė įvyko, kai 57 metų moteris, vairavusi mašiną „VW Polo“ sankryžoje, sukdama į kairę, nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio automobilio „Toyota Avensis“.

Eismo įvykio metu sužaloti septyni žmonės. Dėl patirtų sužalojimų jie greitosios pagalbos automobiliais išvežti į ligoninę.

Automobilio „VW Polo“ vairuotoja dėl politraumos gydoma ligoninės Reanimacijos skyriuje.

To paties automobilio keleiviai 40 metų vyras ir 44 metų moteris taip pat patyrė daugybinius kūno sužalojimus. Jie taip pat gydomi Reanimacijos skyriuje.

Mašina „VW Polo“ važiavo dar du keleiviai – 22 metų moteris ir 27 metų vyras.

Merginai eismo įvykio metu buvo sumušta čiurna, petys, nubrozdintas skruostas. Vaikinui diagnozuoti galvos ir paties sumušimai. Jie išleisti gydytis ambulatoriškai.

Automobiliu „Toyota Avensis“ važiavo du žmonės. Transporto priemonę vairavo 23 metų Latvijos pilietis. Kartu su juo važiavo 18-metė mergina. Ji taip pat Latvijos pilietė.

Dėl patirtų politraumų pora taip pat gydoma ligoninės Reanimacijos skyriuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių