Bandė rakinti ne savo mašiną

Girti vairuotojai stebina savo poelgiais. Kai kurie jų nebegali paeiti, bet ryžtasi vairuoti sunkiasvores transporto priemones, kiti bando važiuoti svetimais automobiliais, o įkliuvę pareigūnams bruka kyšius.

Keistas atvejis atsitiko sekmadienį apie 16.30 val. Liubeko gatvėje.

Žmonės pamatė, kaip visiškai girtas vyras bando atsirakinti "Ford Mondeo".

Pranešę apie tai pareigūnams jie netruko sulaukti policininkų. 51 metų vyras apibraižė rakteliu svetimos mašinos dureles. Panašu, kad jis išties buvo susiruošęs važiuoti.

Kai policininkai paklausė vyro, ar tai jis apgadino mašiną, Minijos g. gyventojas tylėdamas atkišo 50 eurų kupiūrą.

Policininkai įspėjo vyrą dėl atsakomybės už bandymo juos papirkti. Tada apgirtęs įsikišo pinigus atgal į kišenę.

Pareigūnai išsiaiškino, kad mašina, kurią klaipėdietis apgadino, yra ne jo, šis vėl išsitraukė kupiūrą ir vėl bandė ją brukti policininkams.

Veikiausiai dėl girtumo šis žmogus nepažino savo mašinos, kuri stovėjo netoliese, ir savo rakteliu bandė pataikyti į tos pačios markės, tačiau svetimo automobilio durelių spyną.

Vyriškis į alkoholio matuoklį įpūtė 2,71 prom. alkoholio.

Šis žmogus pagiriojosi policijos areštinės kameroje, jo laukia bausmė už bandymą papirkti.

Panašių kiekį alkoholinių gėrimų buvo išgėręs ir ekskavatoriaus vairuotojas, kurį sekmadienį apie 7 val. ryto Kretingos rajone policininkai pagavo važiuojantį didžiule transporto priemone. 34 metų vyras įpūtė 2,73 prom.

Gerą pamoką gavo 26-erių mergina. Sekmadienį apie 4 val. ryto ji neišvairavo Derceklių kaimo gatvelėje ir nuvažiavusi nuo jos apsivertė griovyje.

Pareigūnai nustatė, kad vairuotojos organizme yra 1,85 prom. alkoholio. Kaip ir kitus girtuoklius, ją policininkai uždarė į areštinę.

Tą pačią dieną Klaipėdoje nutvertas dar vienas neblaivus vairuotojas. Prieš 9 val. ryto 42 metų "Renault Megane" vairuotojas įpūtė 1,57 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių