Bendrabutyje Sulupės gatvėje siautėjo ugnis

Naktį į ketvirtadienį buvusiame bendrabutyje Sulupės gatvėje kilo gaisras. Jo metu ugniagesiai iš liepsnos apimto būsto išnešė vyrą.

Apie gaisrą ugniagesiams pranešta prieš pat vidurnaktį.

Liepsnojo butas paskutiniame plytinio namo aukšte. Degė daiktai, dūmai veržėsi į laiptinę ir lauką.

Daugybė šio ir aplinkinių namų gyventojų susirinko stebėti ugniagesių darbo.

Gelbėtojų iš ugnies apimto kambario išneštas žmogus buvo be sąmonės, jis skubiai nugabentas į ligoninę.

Iš namo ugniagesiai evakavo 10 arčiausiai gaisro židinio gyvenusių žmonių.

Gaisrą pavyko užgesinti po poros valandų, liepsnos nusiaubtame bute sudegė daiktai, apdegė sienos ir lubos, nuo karščio išdužo dviejų langų stiklai, nieko neliko ir iš jų rėmų, dūmai paliko juodus pėdsakus ir ant išorinės namo sienos.

Sulupės g. 11A namas yra buvęs bendrabutis, kur žmonės gyvena privatizuotuose kambariuose ir dalijasi bendra virtuve, dušais bei tualetais.

Dėl didžiulio gaisro kaimynai patirs labai didelių nepatogumų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lolita

Lolita portretas
Niekas tame name nesidalija bendru dušu ir virtuve.Pirmiausiai sužinokite,paskui rašykite.Visi butai turi savo virtuvesvir dušus,vonias ,tualetus

to Anonimas

to Anonimas portretas
Na, kodėl griuvena, visai neblogas plytinis namas. Nemanau, kad ten ištisai visi chroniai. Bet va, tvarkingi žmonės kenčia nuo tokių. Gal savivaldybės pasirūpintų, kad būtų skiriama ES parama ir renovuojant tokie namai būtų perplanuoti normalų daugiabutį. Gal socialinius kur iškeltų ir tuos plotus leistų nusipirkti esamiems privatizuotų kambarių šeimininkams? Kodėl nesprendžiamas tų bendrabučių klausimas? Suprantama tik studentų bendrabučiai, o čia žmonės liko kaip spąstuose.

Anonimas

Anonimas portretas
verslininkai,ten tokie plotai kur galima pastatyti nauju namu kvartala,o dabar visai degraduoja zvejybos uosto dalis,tikriausiai miesto merams neikandama uzduotis,kam leido privatizuoti tokias griuvenas,reikejo viska griaut...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių