Buvęs vyras uostamiesčio mokytojai pagrasino peiliu

Net nutraukusi su degradavusiu sutuoktiniu šeimyninius santykius klaipėdietė mokytoja negali jo atsikratyti. Šiomis dienomis šio vyro ieško ir policininkai.

Pirmadienį apie 11.20 val. vienos uostamiesčio Laukininkų gatvėje esančios mokyklos direktorius pravėrė klasės duris ir pamatė prieš mokytoją stovintį vyrą su nukreiptu į mokytoją peiliu.

Užkluptas grasintojas paskubėjo dingti, o mokytoja papasakojo mokyklos vadovui, kad atėjūnas – jos buvęs sutuoktinis.

Visiškai degradavęs 57-erių vyras nesistengia pats išgyventi, nuolat girtauja, o miegoti ateina prie buvusios žmonos buto durų.

Kartais dešimčia metų jaunesnė moteris pagaili buvusio sutuoktinio ir duoda jam kelis eurus maistui.

Į mokyklą jis atėjo taip pat kaulyti pinigų. Kai mokytoja pasakė, kad buvusio vyro daugiau nešelps, jis išsitraukė lenktinį peilį ir pagrasino.

Policininkams žinoma grasintojo asmenybė. Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti. Įtariamąjį nebus sunku sulaikyti, pareigūnai tai žadėjo padaryti artimiausiu metu. Galbūt pabuvojęs už grotų vyras supras, kad laikas pradėti gyventi savarankiškai ir vaduotis nuo priklausomybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
policija gret reaguoja dabar tijk reik nebijot biski moterys ir pacios tylit kai smurtauja.

minde

minde portretas
buna ir vyru ir bobu durnu susiranda budulius alkoholikus ir mua musa norml pilna .

As

As portretas
Cia kiekviena moteris,zmona gali parasyti,kad jos vyrelis yra grasines,muses,peili issitraukes. Baisus tie vyrai ar ne taip brangios moterys. Mes baisiai kenciam nes pasipriesinti neturim jegos. Is tikruju baisu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių