Dėl agresyvios moters – aistros

Klaipėdietės aktyviai dalijasi žiniomis apie keistai miesto viešajame transporte besielgiančią moterį. Atsirado liudijančių, kad moteris iškeikė ar net užpuolė ne vieną miestietį, tačiau policija iki šiol oficialiai negavo pranešimų apie užpuolimus.

Klaipėdietės aktyviai dalijasi žiniomis apie keistai miesto viešajame transporte besielgiančią moterį. Atsirado liudijančių, kad moteris iškeikė ar net užpuolė ne vieną miestietį, tačiau policija iki šiol oficialiai negavo pranešimų apie užpuolimus.

Internete į virtualią bendruomenę susibūrusios moterys jau dvi dienas dalijasi pastebėjimais apie praeivius puldinėjančią moterį.

Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai sakė negavę patikimų žinių apie incidentus.

Dienraštis "Klaipėda" jau rašė, kad pernai viešajame transporte siautėjusi 30 metų moteris galų gale policijos buvo sulaikyta.

Psichikos negalią turinti smulki nedidelio ūgio klaipėdietė praeiviams buvo labiau panaši į paauglę, nei pilnametę moterį. Tačiau smulkutė puldinėtoja sugebėjo ne kartą kumščiu smarkiai sužaloti vyresnio amžiaus moteris.

Po publikacijos pareigūnai buvo pradėję ikiteisminį tyrimą. Įtariamoji buvo išaiškinta. Pareigūnų teigimu, moteriai buvo skirtas gydymas ligoninėje. Tačiau vėliau ji išleista gydytis ambulatoriškai.

Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorė Vida Kaubrytė prisiminė, kad šiai klaipėdietei teismas savo sprendimą pagarsino dar praėjusių metų rugsėjį.

"Tačiau, matyt, po gydymo ji turėtų būti medikų prižiūrima ambulatoriškai. Tai ryškių bruožų, tamsių iki pečių plaukų 30-metė. Jei jos liga paūmėjo ir ji vėl pastebėta viešoje vietoje puldinėjanti žmones, vertėtų pranešti policijai", – tikino prokurorė.

Pasak pareigūnės, kitų būdų sutramdyti agresyvų žmogų nėra.

"Tada reikės kreiptis į teismą dėl kitų kardomųjų priemonių. Praėjusiai metais teismas buvo priėmęs sprendimą dėl priverstinių priemonių taikymo. Tačiau, kiek pamenu, ji ir pati kreipdavosi į medikus, kai paūmėdavo liga. Jai buvo diagnozuota paranoidinė šizofrenija", – prisiminė prokurorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ritaa

Ritaa portretas
ji kartais uzsipuola ir vyrus dazniausiai nukencia ju tarpkojai....o taip tai mano drauge sake kad yra gavusi is jos i kakta is kumscio taip kad vienoj aki aptemo vaizdas....ziaurekas..... tokiai ligoniai beviltiska ka ir sakyt, nes pasakius kanors jos zodziai buna tokie.....''as gera as daugiau taip nedarysiu as ramiai sedesiu''...

ožiai

ožiai portretas
ko stovit ir žiūrit kaip muša... negi nera tikru vyru kurie suriestu i ožio raga tokiądebilę... atseit nieko nematau kol manes neliečia, o kai paliečia tada šaukia, kaip muša vaje vaje. patys kalti... esat to verti matyt.

skaistusia

skaistusia  portretas
Ji yra agresyvi ir pavojinga, bet jos niekas neuždaro į psichiatrinę.Tik Lietuvoje taip gali būtų.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių