Dėl kraupių žinių – nerimo banga

Po praėjusią savaitę viename uostamiesčio prekybos centre įvykusios kraupios apsaugos darbuotojo žmogžudystės klaipėdiečiai vėl puolė į paniką dėl mįslingo incidento. Šį kartą internautai įnirtingai dalijosi žinia apie merginą, kuriai neaiškiu skysčiu ar dujomis buvo nudegintas veidas.

Socialinių tinklų vartotojai panikos bangą sukėlė antradienio vakarą, kai iki paryčių jaunuomenė dalijosi žinute apie incidentą, įvykusį netoli Taikos prospekte esančio prekybos ir pramogų centro.

Paaiškėjo, jog antradienio vakarą, apie 22 val., pramogų centro prieigose konfliktavo dvi paauglių grupės. Esą tarpusavyje iš pradžių buvo svaidytasi tik keiksmažodžiais, o vėliau kibta į atlapus.

Automobilių stovėjimo aikštelėje pradėjus mosuoti kumščiais, vienas iš jaunuolių išsitraukė dujų balionėlį.

Tuo metu pro šalį ėjo niekuo dėta devyniolikametė. Besistumdant paauglių grupuotei, kažkas iš vaikinų purkštelėjo merginai dujomis į veidą.

Mergina žingsniavo Kauno gatvės link į autobusų stotelę ir net nespėjo pamatyti, kas jai purškė dujomis į veidą.

Supanikavusi ir apimta skausmo mergina kreipėsi į pramogų centre esančio prekybos centro apsaugos darbuotojus. Vyrai skubiai iškvietė policiją ir medikų brigadą.

Atvykę medikai išgabeno nukentėjusiąją į ligoninę, kur merginai buvo nustatytas pirmo laipsnio veido ir akių nudegimas.

Vėliau internete nukentėjusios klaipėdietės bičiulis prašė atsiliepti ką nors apie incidentą žinančius žmones.

Vaikinas apgailestavo, jog praeiviai buvo abejingi ir nepadėjo išsigandusiai merginai.

Apie incidentą informuoti policijos pareigūnai, nors ir pasirodė įvykio vietoje po poros minučių, besistumdančių jaunuolių nebeišvydo.

Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai tikino itin dažnai užsukantys į prekybos centrus ir kitas paauglių mėgstamas vietas ne tik vakarais, bet ir dienos metu.

Žadama, kad incidento aplinkybes vis tik pavyks nuodugniai išsiaiškinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Kadaise, apie 90 metus mačiau tokį reiškinį : jau lietuviška policija susėmė kelis girtus snarglius, mėtančius Naujų Metų naktį tuščius butelius į pravažiuojančius automobilius. Tai jų draugužės puolė tų snarglių vaduoti, plėšti iš policijos mašinos, muštis su policija. Tik atsisukę du policininkai taip apšventino jas bananais per subines, kad buvo gražu klausyti- žviegimas, smūgiai, laukinis mergų kauksmas....situacija greit susitvarkė. Gaila, kad dabar tie debiliški Europos įstatymai to nebeleidžia, o labai reikėtų. Nes tik fizinės bausmės yra pačios efektyviausios ir turi puikų auklėjamąjį poveikį.

NU JO

NU JO portretas
Kokia ta santvarka buvo,kokia nebuvo,bet tada nuo mazumes vaikai buvo mokomi gerbti vyresnius zmones,jau nekalbu apie mokytojus,destytojus,aukletojus.Kad,kaip cia daznai sakoma,ir su tam tikros baimes prieskoniu.Jei padarei gera darba,gavai paskatinima,o jei nusikaltai-buvai baudziamas.Visuomet uz nusikaltima turi buti bausme,o ne galveles glostymas kaip dabar.Tai ir prisiglosteme-tevai vaikui negali papriestarauti,tas tuoj skust leks.Pedagogai negali vesti normaliai pamoku,desimtmeciai ir net mazesni uzpuldineja zmones,o koks poziuris i vyresni zmogu...Jau dabar priejome praraja,o kas toliau?

g00000

g00000 portretas
Visur saukiama vaiko teises - okitu suaugusiu teises Nulis - todel ir auga be pareigu ir atsakomybes- LIUDNA ,o po to ir tevai nesusitvarko ...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių