Dėl menkos avarijos – kamšatys

Metalinėmis vadinamos avarijos miesto gatvėse nuolat sukelia dideles spūstis. Netekę kantrybės vairuotojai ryžtasi pažeidinėti eismo taisykles, važiuoja šaligatviais ir imasi pareigūnų darbo bandydami reguliuoti automobilių eismą.

Viena tokių situacijų vakar po pietų buvo susidariusi Statybininkų prospekte arčiau Šilutės plento.

Dėl dviejų automobilių susidūrimo prie prekybos centro "Maxima" užsikimšo gatvė, automobiliai nejudėjo iš vietos nuo pat žiedinės šio Statybininkų ir Taikos prospektų sankryžos.

Vairuotojai nervinosi, gudresnieji, o gal teisingiau juos būtų vadinti įžūlesniais, suko savo mašinas ant šaligatvių ir važiavo pėstiesiems skirtais takais.

Tuo metu policijos pareigūnų šioje vietoje nebuvo matyti. Jie dirbo kitoje vietoje, kur taip pat susidūrė keli automobiliai.

Klaipėdos AVPK budėtojai turėjo informacijos, jog pareigūnai išvažiavo į Statybininkų prospektą, bet jo dar nepasiekė, nors automobilių, tarp jų ir didelių vilkikų, eilė čia jau senokai nejudėjo.

Panaši situacija visą savaitgalį klostėsi ir pakeliui į Šiaurės ragą. Ne visus norinčiuosius galinti talpinanti gatvelė šeštadienį užsikimšo beviltiškai. Žmonės negalėjo nei įvažiuoti, nei išvažiuoti.

Netekęs kantrybės vienas vairuotojas ėmėsi reguliuoti eismą, tikėdamasis taip pagelbėti besinervinantiems vairuotojams.

Šią situaciją stebėjo du tarnybiniame automobilyje sėdėję policininkai. Nors vyras prašė juos padėti išspręsti problemą, akmeniniai pareigūnų veidai nepaliko vilties sulaukti problemos sprendimo.

Tik po geroko laiko policininkai išlipo iš savo mašinos, apibarė vyrą, esą jis netinkamai reguliavo eismą, ir pagaliau atliko pareigą.

Situaciją stebėję žmonės nustebo. Policininkų garbei jie greitai įvedė tvarką, bet liko visiškai neaišku, kodėl jie to nepadarė iškart, kai tik susidarė automobilių kamšatis.


Šiame straipsnyje: avarijaKlaipėdakamšatyseilės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas*

Vardas* portretas
Tai tik irodo kad musu valstybes valdininkai nemoka tvarkytis su arterinem gatvem. Nera apvaziavimu , nera isskirstymo , nera planavimo. Apsiima abejotinus projektus uzuot opias problemas sprestu. Perplanuokit gatves , tada imkites projektu kaip pozemines aiskteles.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių