Dėl plikledžio pasipylė avarijos

Uostamiesčio vairuotojams gamta vėl pateikė išbandymų. Penktadienio vakarą miesto gatvės pasidengė plikledžiu. Dėl slidžios dangos vairuotojai taranavo stulpus, tvoreles. Buvo ir tokių, kurie apsisuko 180 laipsnių kampu.

Penktadienis uostamiestyje buvo šlapias. Lietų keitė šlabdriba. Vakare apie 18.30 val. pradėjo šalti. Gatvės vietomis akimirksniu pasidengė ledu, kituose ruožuose buvo šlapios.

Pasikeitusių eismo sąlygų neįvertinę vairuotojai, neišvengė nelaimių. Nuo 18 iki 21 val. uostamiesčio policija užregistravo tris eismo įvykius. Žmonės jų metu sužaloti nebuvo.

Smiltelės gatvėje automobilis nuslydo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorelę. Šilutės plente kito klaipėdiečio vairuojama mašina įvažiavo į stovintį automobilį.

Mogiliovo ir Smiltelės gatvių sankryžoje mašinos nesuvaldęs vairuotojas taranavo stulpą.

Viena transporto priemonė nuslydusi nuo kelio buvo S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje. Penktadienio vakarą Liepų gatve važiavusi klaipėdietė pasakojo, kad netikėtai apsisuko 180 laipsnių kampu.

„Kai išvažiavau iš darbo, kuris yra miesto centre, tikrai neatrodė slidu. Važiavau tikrai atsargiai, nes jaučiau, kad šalo. Ties „Gintaro baldais“ sustojau ties šviesoforu. Užsidegus žaliam jo signalui pradėjau važiuoti. Perjungus antrą pavarą, automobilis pradėjo suktis. Apsisukau 180 laipsniu kampu, nors greitis tikrai nebuvo didelis“, – pasakojo moteris.

Klaipėdietė džiaugėsi, kad šis įvykis baigėsi laimingai ir avarijos išvengta. Šalia važiavusios transporto priemonės vairuotojas sureagavo greitai ir pervažiavo į kitą eismo juostą.

Vairuotojai taip pat slidinėjo, sukdami.

Dėl eismo sąlygų dalis vairuotojų keikė kelininkus, tačiau kiti buvo supratingesni – pabrėžė, kad viso miesto iš karto pabarstyti, pradėjus šalti, neįmanoma ir vairuotojai patys turi suprasti, jog yra žiema ir reikia būti atsargesniems.

Šeštadienį ik pietų eismo sąlygos buvo geros, nors ryte ir snigo. Policijos pareigūnai užregistravo tik vieną eismo įvykį, tačiau šis įvyko ne dėl slidžios dangos.

Kreipėsi vienas klaipėdietis, kuris po nakties rado apgadintą kieme stovintį automobilį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sankaba

Sankaba portretas
Niekas nieko nevalo, saligatviai ir gatves kaip Karaliauciuje... Tikriausiai pirmadienio laukia, tipo savaitgali visi sedi namie... :) Laikas skustis i Vilniu, cia "valdininkai" nepajudinami...

sekundziu reikalas to Arunas klp

sekundziu reikalas to Arunas klp portretas
Manau geriausia ne regejima zmonem siulyt tikrintis, o jums pasiulyt vazinetis autobusu arba sedet iki pavasario namuose , bus tikrai saugu .. :)

arunas klp>>> sekundžių reikalams

arunas klp>>> sekundžių reikalams portretas
O gal geriau regėjimą pasitikrinti arba akinius užsidėti , kai toks apledėjimas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių