Dituvoje degė namas, gėlyne smilko durpės

Vasarišką savaitgalį karšta buvo ir pajūrio ugniagesiams. Liepsnojo automobiliai, ūkinis pastatas, žolė, šiukšlių konteineris, smilko gėlyne supiltos durpės.

Uostamiesčio ugniagesiai savaitgalį sulaukė dviejų pranešimų apie užsidegusias transporto priemones. Vienas įvykis buvo kelio Klaipėda–Kaunas 36 kilometre šeštadienį apie 6.50 val.

Kitas automobilis „Audi A6“ degė S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje apie 13.40 val. Abi transporto priemonės užgesintos buvo, prieš atvykstant pareigūnams.

Šeštadienį gaisras kilo ir Dituvoje. Pranešimas apie nelaimę gautas šeštadienį apie 6.40 val. Atvykus ugniagesiams vieno aukšto ūkinis pastatas degė atvira liepsna. Ugniagesiai jas numalšino. Įvykio metu nudegė stogas, apdegė sienos, išdegė statinio vidus.

Liepsnos galėjo persimesti į šalia esančius pastatus – sodo namelį ir vasarnamį. Ugniagesiai tam užkirto kelią. Dėl kilo gaisras tiriama.

Ugniagesiai skubėjo į Kooperacijos gatvę, kur apleistame pastate degė šiukšlės. Šiukšlių konteineris apie 19.30 val. liepsnojo Mainų gatvėje.

Šeštadienio vakarą skubėta gesinti ir degančios žolės. Apie 21.30 val. ji liepsnojo Kretingoje. Panašiu laiku ir kopose, ties Otų gatve.

Buvo ir neįprastas įvykis. Taikos prospekte, ties 33 namu, gėlyne pradėjo smilkti durpės. Šis įvykis užfiksuotas šeštadienį apie 10 val.

Šilutės ugniagesiai skubėjo surinkti gyvsidabrio. Gyventojai jų pagalbos paprašė, sudužus termometrui.

Uostamiesčio ugniagesiai taip pat policijos pareigūnams padėjo patekti į vieną butą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių