Drama paplūdimyje: šeškas įkando vaikui

Antrosios Melnragės paplūdimys sulaukė neeilinių lankytojų. Kompanija atsinešė du šeškus. Gyvūnai sulaukė ypač didelio vaikų susidomėjimo, kol vienam mažamečiui neįkando į pirštus.

Nemalonus incidentas Antrosios Melnragės paplūdimyje kilo trečiadienio vakarą apie 17 val. Čia laiką leido kompanija, kuri buvo atsinešusi du šeškus. Gyvūnai buvo laikomi narvelyje.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki pasakojo, kad šeškai sulaukė didelio paplūdimyje buvusių vaikų dėmesio.

Mažieji norėjo iš arčiau apžiūrėti gyvūnus, juos paglostyti. Liudininkų teigimu, šeimininkai neprieštaravo, kad vaikai stebėtų jų augintinius.

Tačiau pažintis su gyvūnais baigėsi skandalu. Vienas keturmetis įkišo pirštus į narvą ir šeškas jam įkando. Mažamečio mama pasipiktino. Dėl įvykio ji ketino kviesti policiją. Tačiau galiausiai abi pusės išsiskirstė taikiai.

Įvykį matę žmonės pasiskirstė į kelias stovyklas. Vieni nesuprato, kodėl į paplūdimį reikia vestis šeškus. Juk čia gyvūnai nepageidaujami – šunis vedžioti draudžiama.

Kiti svarstė, kodėl mama leido vaikui eiti ir liesti svetimą gyvūną. Juk nežinia, kaip šis gali sureaguoti. Užkliuvo ir tai, kad šeškų augintojai atsisėdo vietoje, kur buvo daug vaikų.

A.Siakki pasakojo, kad dažniausiai tenka drausminti šeimininkus, kurie į paplūdimį atsiveda šunis. Tą daryti yra draudžiama. Apie šį draudimą informuojantys ženklai įrengti prie kiekvieno įėjimo į pliažą. Kitus gyvūnus poilsiautojai atsiveda retai.

„Būna, kad atsineša beždžionėlę, su kuria siūlo nusifotografuoti. Vienas vyras šį sezoną į Pirmosios Melnragės paplūdimį atsinešė smauglį. Tačiau poilsiautojas saulės voniomis nesimėgavo ir augintinio iš rankų nepaleido. Užlipo į apžvalgos aikštelę, pastovėjo kurį laiką ir išėjo. Šiaip tokie atvejai labai reti“, – prisiminė pavaduotojas.

Trečiadienio vakarą gelbėtojams teko skubėti į pagalbą ir dviem 18 metų vaikinams. Besimaudydami jūroje Smiltynėje ties centriniu postu, jie pateko į duobę ir nebegalėjo grįžti į krantą. Medikų pagalbos vaikinams neprireikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raminta

Raminta portretas
Šeškui paplūdimyje -tikrai ne vieta. O mama turėjo matyti ir neleisti savo vaikui kišti rankas prie svetimo gyvūno.

Tominis

Tominis portretas
Techniskai niekur nenurodyta kad negalima vestis sesku, negalima vestis tik sunu, diskriminacija bet tai jau kita tema. O siuo atveju seskai nekalti kad mamka savo bambizo nepriziurejo. Visi zino kad seskai dazniausiai megsta kandziotis. Todel ner ko nagu kist. Nors tas sesku kandimas beveik visad toks nebaisus tebuna, panasiai kaip su adata baksteltu kas. O cia bamblys kelnes primyzo apsizliumbe tai mamyte ir puole teisybes ieskot...

netikiu

 netikiu portretas
kad toks simpatiškas snukutis galėtų įkąsti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių