Du vyrai moterį sumušė ir apiplėšė lifte

Liftai Klaipėdoje tampa pavojaus vieta. Baimintis išpuolio jau turėtų ne tik vaikai, bet ir suaugęs žmonės. Ketvirtadienį uostamiesčio daugiabučių namų mikrorajone dienos viduryje įvykdytas žiaurus moters apiplėšimas. 

Truputį po 15 val. Klaipėdoje, Varpų gatvėje, 73 metų moteris įėjo į daugiabučio namo liftą. Jai iš paskos įžengė du nepažįstami vyrai.

Vos užsivėrė lifto durys, vyrai ėmė mušti pensininkę. Jų tikslas buvo moters pinigai ir auksiniai papuošalai. Užpuolikai jėga atėmė 250 eurų, bet to buvo maža. Plėšikai išsegė auksinius moters auskarus ir paspruko.

Garbaus amžiaus moteris patyrė šoką, jai buvo sumušta galva ir veidas.

Greitosios pagalbos medikai išgabeno nukentėjusiąją į ligoninę, jai suteikta pirmoji pagalba, užfiksuoti sužalojimai. Tą patį vakarą moteris grįžo namo ir bus gydoma ambulatoriškai.

Dėl didžiulio susijaudinimo ir patirto skausmo nukentėjusiosios tą patį vakarą nebuvo įmanoma apklausti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
geras pasiūlymas vaizdo kameras įsigyti tikrai bus saugiau o moterims patarimas nu palikime papuošalus namuose nors irgi nesaugu padovanokime dukroms marčioms anūkėms jaunimas sugebės labiau apsiginti nuo užpuolikų ir bus pasipuošusios, nebus papuošalų mažiau trauks nusikaltėlius

tadas blinda

tadas blinda portretas
Atejo laikas leisti "sanitarus" ir valiti musu miesta nu tokio purvo, nes labaj nusibodo tokia laisve. Zmones bukite atsargus. Gero savaitgalio.

Anonime

Anonime portretas
Tikrai narkomanai baisu kas darosi tai dabar net gyvenamose namuose lankytis pradėjo žiaurų
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių