Dvi kraupios avarijos – žuvo žmogus

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Klaipėdos rajone ties Stančių kaimu susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui, pirminiais duomenimis, žuvo žmogus.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija perduota Greitosios medicininės pagalbos medikams.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis "Honda" išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su vilkiku.

Atvykusios specialiosios tarnybos išvydo apdegusį automobilį. Bandoma išvaduoti salone esantį žmogų, spėjama, kad jis neišgyveno.

15.47 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Kretingos rajone, Kartenos seniūnijoje, Dauginčių kaime įvykus eismo įvykiui trys žmonės sužeisti, vienas iš jų prispaustas automobilyje.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija  apie įvykį perduota medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kASJN

kASJN portretas
KOKS SKIRTUMAS, KUR AVARIJA, DURNIAI JUS, ŽUVO ŽMOGUS SVARBIAUSIA

To gyventojas

To gyventojas portretas
Nu esate ŽALIAS ŽALIAS SU GEOGRAFIJA. Ten Stančiai, tavo kopūstai už geležinkelio http://www.registrucentras.lt/adr_pub/

As

As portretas
Stančiams priklauso ir naujas kvartalas, todel ir rašo, kad Stančiuose. Čia yra mirtį nešanti sankryža.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių