„Eglės“ turgavietėje aptikta nelegali „vaistinė“

  • Teksto dydis:

Klaipėdos aps. vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus pareigūnai penktadienio popietę vykdė prevencinę priemonę, kuria siekė užkardyti ir nustatyti galimus neteisėtos vaistinių preparatų apyvartos atvejus.

Reido metu patikrinta “Eglės” turgavietė, esanti Klaipėdoje, Taikos pr. 80, bei jos prieigos.

Reido metu sulaikyta Ž. U. (gim. 1971 m.), kuri neteisėtai prekiavo vaistais. Prekyvietėje rasta ir paimta 86 pavadinimų vaistų (10035 tabletės ir 16 įvairios talpos buteliukų su skysčiais).

Vaistai paimti ir yra saugomi policijos komisariate.

Pradėta administracinė teisena.

Vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) ir (arba) medicininės paskirties produktais susijusia veikla, kuriai reikalinga licencija, be licencijos ar kitokiu neteisėtu būdu, jeigu tai nesukėlė sunkių pasekmių ar nebuvo daroma stambiu mastu, užtraukia baudą fiziniams asmenims nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistų (vaistinių preparatų) ir (arba) medicininės paskirties produktų konfiskavimu ar be konfiskavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
gaila,kad nebegalesime pigiau nusipirkti vaistu

kaunas1

kaunas1 portretas
O kiek mentams ir oficialiu vaistiniu banditams dziaugsmo :) Dabar varguoliai niekur nedings,tures pirkti prabangius vaistus,visokiose ten Euro,Kamelija ir visokiuse kitokiuose devyniu kailiu lupimo taskuose.Turime super demokratija.

rr

rr portretas
Valdziai gaila, jei zmogus isigis vaistu pigiau.Paprasti vaisteliai vaistineje vos ne 10 litu kainuoja, aukso kaina.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių