Gargžduose avariją sukėlė 81 metų girta senolė

  • Teksto dydis:

Policija į areštinę uždarė 81 metų senolę, kuri Gargžduose neblaivi sukėlė avariją.

Kaip skelbia policija, avarija įvyko trečiadienio vakarą apie 19.23 val. Gargžduose, Klaipėdos rajone, aikštelėje prie prekybos centro.

Čia susidūrė automobilis „Volvo“, vairuojamas 63 metų vyro ir automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas 81 metų moters.

„Volvo“ vairuotojas nurodė, kad jam stovint ir laukiant kol kitas automobilis sustos aikštelėje į vietą, „Opel Vectra“ vairuotoja važiuodama atbulomis kelis kartus trenkėsi į „Volvo“ priekį, nesustojo, nuvažiavo tolyn ir pastatė automobilį stovėjimo vietoje.

Patikrinus „Opel“ garbaus amžiaus vairuotoją alkoholio matuokliu, jai buvo nustatytas vidutinis girtumas – 1,81 promilės alkoholio.

Moteris nuvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę bendrai būklei patikrinti ir kraujo mėginio paėmimui. Vėliau ji buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

„Teisę vairuoti ji turi, nėra užfiksuota, kad garsėtų Kelių eismo taisyklių pažeidimais. Ji labai energinga ir žvali“, – BNS sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė.

Garbaus amžiaus moteriai gresia baudžiamoji atsakomybė, nes nustatytas daugiau nei 1,5 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to pensininkei

to pensininkei portretas
Nepatinka labai teisūs ir dori. Komentatorei "pensininkei" gyvenkit pilnavertį gyvenimą, linksminkitės, turėkite draugų, vairuokite automobilį nepaisant amžiaus. Džiazuoti per gyvenimą be pykčio su šypsena veide,ir linksma širdimi ...Ir nepajusit, kad jums 81 metai

pagarba

pagarba  portretas
Pagarba senolei, kad čėrkutę padaro, bet dar ir vairuoja. Tas vakaras nesėkmingas, pasipainiojo volvo. Sveikatos ir stiprybės senolei, mašina tik metalo krūva. Nenuskriaus jinai nukentėjusio, atlygins, nes garbaus amžiaus blogi žmonės nenugyvena...

tomka

tomka portretas
hmmm-pasol nx! rasa teisi
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių