Girtas klaipėdietis naktį niokojo svetimą mašiną

Ankšti daugiabučių namų kiemai ir pernelyg mažai vietos automobiliams juose kasdien tampa pretekstu kaimynų nesantaikai. O kai žmogus padaugina alkoholio, tokie nesutarimai gali peraugti į nusikaltimą.

Buvo vidurnaktis iš antradienio į trečiadienį, kai 60-metė Kalnupės gatvės gyventoja pamatė, kaip kažkoks jaunas vyras niokoja kieme laikomą jos sutuoktinio automobilį.

Jaunuolis buvo siaubingai įširdęs, jis spardė automobilį „Mitsubishi“ ir daužė jį rankomis. Siaubingą vandalizmo apraišką stebėjusi moteris suskubo kviesti policiją. Pareigūnai prie automobilio rado besiskeryčiojantį 28 metų gretimo namo gyventoją.

Vyras buvo girtas, pasak pareigūnų, per 2 prom., o jo rankos – kruvinos. Automobiliui nulaužtas veidrodėlis ir įlenktos durelės. Vyras buvo sulaikytas ir išgabentas į areštinę.

Nukentėjusieji žadėjo vėliau paskaičiuoti patirtus nuostolius ir apie juos informuoti policijos tyrėjus.

Pokalbio metu aiškėjo jo įtūžio priežastis. Jaunas vyras kalbėjo apie nesantaiką su kaimynu dėl vietos automobiliui. Nors daugiabučių namų kiemuose nuolatinę vietą automobiliui gali turėti tik neįgalieji, daugelis žmonių yra pratę savo mašinas laikyti toje pačioje vietoje. Jeigu kuris kaimynas suardo įprastą tvarką, susilaukia aplinkinių nepasitenkinimo.

Oficiali įtariamojo apklausa įmanoma tik tada, kai žmogus yra visiškai blaivus. Todėl antradienį iki pietų pareigūnai dar nežinojo, ką jiems paaiškins sulaikytasis. Visais atvejais jam teks atsakyti už svetimo turto sugadinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vo bravo

Vo bravo portretas
Kas kam dar neaisku
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių