Girtas klaipėdietis rovė gėles ir mušė draugo močiutę

Uostamiesčio policijos patruliai tramdė jauną vyrą, užsipuolusį garbaus amžiaus klaipėdietę, kuri yra chuligano draugo močiutė.

Uostamiesčio policijos patruliai tramdė jauną vyrą, užsipuolusį garbaus amžiaus klaipėdietę, kuri yra chuligano draugo močiutė.

Sekmadienį 13.50 val. bendruoju pagalbos telefonu paskambinę žmonės prašė gelbėti uostamiesčio Baltikalnio gatvėje gyvenančią 80-metę moterį.

Į jos namus veržėsi jaunas vyras. Jis daužė duris, trankė langus, rėkavo, rovė šeimininkės prie namo auginamas gėles.

Kai šeimininkė atidarė duris, 34 metų vyras užsipuolė ir senolę. Smogė jai į veidą, spyrė į koją.

Nukentėjusiosios teigimu, šis žmogus yra jos anūko draugas.

Policininkai sulaikė chuliganą. Į alkoholio matuoklį Naujakiemio gatvėje gyvenantis vyras įpūtė 4,5 promilės alkoholio garų.

Chuliganas buvo blaivinamas 1-ajame policijos komisariato laikino sulaikymo kameroje. Jam gresia baudžiamoji atsakomybė už viešosios tvarkos sutrikdymą bei skausmo sukėlimą pensininkei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fola

Fola portretas
Degradas.

brangute

brangute portretas
Štai Jums - ne gėjus, o koks baisus monstras. Spyrė senutei į galvą - siaubinga jaunimo degradacija, nes daug jų tokių - kaip šis jaunas parazitas, kurį laisva Lietuvą išmokė negerbti vyresnių,neužkirto kelio agresijai.

WW

WW portretas
TOKI PARAZITA UZDARYTI KELIEMS MENESIAMS IZOLIATORIUJE,O BUTU VISAI NE PROSAL DAR IR KAILI ISKARSTI. kUR TAI MATYTA,KAD DRISTA KELTI RANKA PRIES MOTERI,KURI JAM I MOCIUTES TIKTU. IR JOKS GIRTUMAS NEPATEISINA SITU DALYKU. KAS AUGINA SITUOS ZVERIS,KAD DRISTA KELTI RANKA PRIES PAGYVENUSIA MOTERI IR BENDRAI - MOTERI? KOKIOSE SEIMOSE AUGA TOKIE ISKRYPELIAI,KURIEMS NIEKO SVENTA?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių