Girtas pacientas ligoninėje smaugė policininką

Trečiadienį Respublikinės Klaipėdos ligoninės medikams bei jų iškviestiems policininkams teko susigrumti su neblaiviu pacientu bei jo gyvenimo drauge.

Gruodžio 28-ąją, apie 11 val. ligoninės Ausų, nosies, gerklės ligų skyriuje medikai bendravo su 47-erių vyru, kuris atvyko į gydymo įstaigą iš anksto suplanuotos operacijos. Jį į ligoninę atlydėjo jo bendraamžė gyvenimo draugė.

Pokalbio su pacientu metu buvo pastebėta, kad vyras neblaivus. Tokiam asmeniui operacija negali būti atliekama. Apie tai jis buvo informuotas.

Ši žinia labai supykdė vyrą ir jo draugę, girta pora pradėjo lieti įtūžį bjauriais žodžiais įžeidinėdami medikus.

Ne kartą panašiose situacijose buvę medikai suskubo kviesti policiją.

Patruliai buvo paprašyti iš palatos išvesti girtą moterį, kad būtų galima susikalbėti su vyru. Vos tik pareigūnai ėmėsi jėga vesti moterį iš palatos, vyras šoko jos ginti. Jis kibo policininkams į atlapus. Įvyko grumtynės, kurių metu vyras ėmė smaugti policininką.

Tokie žmonės dažnai reiškia pretenzijas.

Galiausiai abu smarkuoliai buvo sutramdyti. Vyras vietoje operacinės pateko į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

„Tokie žmonės dažnai reiškia pretenzijas, klausinėdami, kodėl jiems negali būti atlikta operacija. Kad ir kokia operacija būtų suplanuota, ji turėjo būti atliekama operacinėje ir, nėra nė abejonės, kad pacientas jos metu privalo būti visiškai blaivus. Kai buvo pranešta, kad pacientas yra netinkamos būklės, vyras ir moteris nesuvaldė emocijų“, – pasakojo Respublikinės Klaipėdos ligoninės vadovas Romaldas Sakalauskas.

Per šventes medikai labiau nei įprastomis dienomis kenčia nuo neblaivių pacientų išpuolių, tad policiją jiems tenka kviesti gana dažnai. Būta atvejų, kai apsvaigę, įtūžio priepuolio apimti ligoniai medikus paima įkaitais, grasina jiems ar net bando sužeisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linda

Linda portretas
Visos bėdos ir nelaimės tik per degtinę.Ko ryja smakai iki proto netekimo? Ligoninėje gal reikėtų pastoviai budinčio policininko,ypač švenčių dienomis.Medikai gydo, ir jie neprivalo stumdytis su girtuokliais Reikia blaivyklos...apmokamos.Jei turi pinigų gerti,tai atras ir už blaivyklą užsimokėti.Bjaurybės!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių