Girtas vairuotojas smogė pareigūnei į veidą

Girtas vairuotojas ne tik pabėgo iš avarijos vietos, bet ir užsipuolė bei sužeidė pareigūnę. Chuliganą teko tramdyti specialiosiomis priemonėmis.

Antradienį 14.55 val. Taikos pr. neblaivaus 34 metų vyro vairuojamas "Audi" pavijo priekyje važiavusį BMW ir į jį atsitrenkė. Kaltininkas iki atvykstant policininkams iš įvykio vietos išvažiavo. Netrukus, kai policininkai jau apžiūrinėjo apgadintą BMW, avariją sukėlęs vyras grįžo ir buvo sulaikytas.

Tarp policininkų ir akivaizdžiai neblaivaus vairuotojo kilo konfliktas. Buvo nuspręsta vežti vyrą į ligoninę girtumui patikrinti.

Šalia ligoninės išlaipintas jis trenkė galva jaunai pareigūnei į antakį, tramdomas aktyviai priešinosi, spardėsi, todėl policininkai papurškė jam ašarinių dujų ir surakino antrankiais.

Galiausiai buvo nustatytas šio asmens girtumas, į matuoklį jis įpūtė 1,58 prom. Vyras buvo uždarytas į areštinę.

22 metų pareigūnė gydosi ambulatoriškai.

Policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pabėgimo iš avarijos vietos bei pasipriešinimo valstybės pareigūnui, be to, jo laukia bauda dėl eismo įvykio, kurį sukėlė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zigmas

zigmas portretas
O Viešpatie - kas dedasi mūsų Lietuvoj .Kuliganai ir banditai ginami valstybės .O pareigūnai paliekami nežinioje ginkitės patys .Valstybės vardu teismai tokiems kelių ereliams skiria juokingai mažas baudas,matomai būna tam tikri interesai. Tarkime už paviešintą įvykį tas pilietis gautų baudą 500 --1000 eurų ir būtų konfiskuota transporto priemonė rezultatas būtų tikriausiai kitoks Pamoka kitiems .Kelių ereliai susimastytų ko gali susilaukti už valstybės pareigūno pažeminimą.Dabar tokie kuliganai važinėja prabangiais automobiliais ir nieko nebijo matomai jie yra privilegijuoti.Čia verta prisiminti teismų išdaigas kaip buvo teisiami Kėdainių čigonai iki tokio laipsnio kai buvo nužudyta nieko dėta mergina o važiavo su geru automobiliu taigi.

To Anonimas

To Anonimas portretas
Ar tik tamstele ir nebūsi tas „gaidelis” kad „žinai” kokia ta pareigūnė.

Teisutis

Teisutis portretas
Ne pirma karta gavo, gal pagaliau susipras, kad maziau mandravot reikia.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių