Girtos moterys Klaipėdoje šaukėsi pagalbos

Girtos moterys, nukentėjusios nuo vyrų smurto, vargu, ar vertos užuojautos, o gal net policininkų pagalbos – tokia mintis neretai aplanko pareigūnus, skubančius į pagalbą smurtą kenčiančioms silpnosios lyties atstovėms.

Šeštadienį apie 13.30 val. Klaipėdoje,  Rumpiškės g. 46 metų vyras trenkė savo 40-metei seseriai į krūtinę. Atskubėję policininkai paprašė abiejų papūsti į alkoholio matuoklį. Smurtautojas įpūtė 2,46 prom., o auka nustebino rekordu – jos tyrimo rodmenys – 3.22 prom. Vyras sulaikytas ir patupdytas į areštinę.

Apie 19 val. policininkai skubėjo į uostamiesčio Kretingos gatvę, kur namuose buvo mušama moteris. Čia 26-erių moteris pasiskundė, kad jos 31 metų sugyventinis ją pastūmė ir du kartus delnu smogė į veidą. Moteris aiškino, kad tuo metu laikė ant rankų  pernai gimusį vaikelį.

Paaiškėjo, kad vyras buvo visiškai blaivus, moteris įpūtė 2,17 prom.

Apie incidentą informuoti vaikų teisių saugotojai. Medikai apžiūrėjo vaiką. Mažylį paėmė jo motinos sesuo.

Kaip pasielgta su abiem sugyventiniais, policija nepranešė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Moteris metuose....

Moteris metuose.... portretas
Blogai , kad moteris girta.... perskaičiau komentarai pikti ant moterų....bet vyrai irgi ne angelai ....be reikalo tikrai policijos nekviečia....vyrai smurtautojai turi atsakyti .....

Lygios teises durniu laive

Lygios teises durniu laive portretas
Moteris pripute daug daugiau, bet sueme vyra ! Kas pasakys ,kad jei nepasivaideno, kad jei sudave?

vartotojas

vartotojas portretas
didele dalis geria noredami uzmirsti finansines ar kitas problemas, noredami pabuti linksmi. Jei valdzia butu normali ir uzdetu apynasri verslininkams pelnus didinti, pradetu moketi normalius atlyginimus zmonems. garantuotai kristu visokie pijokavimai ir nusiklatimai padaryti esant neblaiviam statistika
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių