Greitį viršijančių vairuotojų Klaipėdos apskrityje padvigubėjo

  • Teksto dydis:

Per praėjusią savaitę Klaipėdos apskrityje nustatyti net 482 greičio viršijimo atvejai.

Praėjusią savaitę, liepos 15-19, visos Lietuvos keliuose buvo vykdomos leisto važiavimo greičio kontrolės ir skubėjimo automobiliais prevencijos priemonės. Nuo penktadienio iki sekmadienio tikrinta, ar transporto priemonių vairuotojai prie vairų sėdasi blaivūs.

Per savaitę Klaipėdos apskrityje nustatyti net 482 greičio viršijimo atvejai. Tai dvigubai daugiau nei, pavyzdžiui, pirmąją šios liepos savaitę, kuomet buvo nustatyta 219 skubos atvejų. Absoliuti dauguma skubėjusių vairuotojų buvo sustabdyta Kelių policijos biuro pareigūnų (356). Patruliai sustabdė 36 greičio viršytojus, Skuodo rajono policija - 30, Palangos miesto - 21.

Berods, kaip ir anksčiau, pagal Kelių eismo taisykles važinėjasi Plungės rajono gyventojai. Jame neužfiksuota nė vieno greičio viršijimo atvejo (liepos 1-7 dienomis taip pat labai nedaug- 5).

Blaivumas per savaitgalį patikrintas bemaž dviems tūkstančiams apskrities vairuotojų. Iš jų 19 buvo neblaivūs: 10- lengvai, 9- vidutiniai. 35 asmenys neviršijo leistos neblaivumo ribos.

Liepos 15-19 dienomis Kelių policijos biuro pareigūnai nustatė 3 chuliganiško vairavimo atvejus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Staroveras

Staroveras portretas
Reikia STT pareigunams patikrinti ta mistini Plunges rajona,kur nera ne vieno greicio virsijimo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių