Gyventojai pasipiktinę – miesto centre benamis surengė „erotinį“ šou

Klaipėdiečiai vis dažniau skundžiasi įžūlėjančiais benamiais. Vienas toks įsikūręs senamiestyje, Dienovidžio skvere, ne tik nuolat kaulija pinigų, bet ir braunasi į barus, išgeria klientų gėrimus ar suvalgo maistą, o kitas Herkaus Manto gatvėje sekmadienį surengė "erotinį šou".

Atgrasus pasirodymas

Sekmadienį po vidurdienio Herkaus Manto gatvėje priešais prekybos centrą "linksminosi" vienas toks keistuolis.

Pasak liudytojos, jis elgėsi labai agresyviai, kabinėjosi ir užgauliojo praeinančias moteris, garsiai šūkavo, atvirai demonstravo savo "pasigamintą" nešvankų organą.

"Jis jautėsi tarsi šoumenas, vaidindamas prieš savo draugus, kurie sėdėjo ant suoliukų kitoje pusėje ir garsiai juokėsi iš jo išdaigų. Žmonės stengėsi nežiūrėti į tą "cirką", apeiti tą veikėją šonu. Kai pradėjau fotografuoti, pasigirdo keiksmai ir garsūs šūkavimai, tada paskambinau 112. Apie viską detaliai papasakojau, operatorė žadėjo perduoti policijai. Tas bjaurus "šou" vyko sekmadienį apie 15 valandą", – dienraščiui pasakojo klaipėdietė Lina (vardas pakeistas – A.D.).

Šiurpina turistus

Moteris tikino, kad neretai praeina pro šią vietą su užsienio svečiais ir būna gėda matyti ten sėdinčius bei geriančius purvinus benamius, kurie nieko nesibaimindami taip atvirai ir įžūliai elgiasi net vidury dienos.

"Neseniai su užsienio turistų grupe ėjome Turgaus gatve pro čia esančią parduotuvę. Staiga prie jos durų sėdėjęs benamis pradėjo smarkiai vemti, atrodė tikrai klaikiai, net nežinojau, ką sakyti turistams, praėjome kuo greičiau nusukę nosis nuo baisios smarvės. Tikrai labai nemalonus vaizdas tokioje atviroje vietoje, pačioje judriausioje senamiestyje", – piktinosi klaipėdietė.

Moters teigimu, kai kurie turistai apsilanko Klaipėdoje trumpam ir tik kartą gyvenime.

Tad esą gal miesto valdininkams turėtų labiau rūpėti, kad svečiai išsivežtų kuo daugiau geresnių prisiminimų?

Žmonės nesupranta: nejaugi neįmanoma rasti priemonių sudrausminti tokius Klaipėdos apsileidėlius.

Siūlo neduoti išmaldos

Klaipėdiečiai taip pat retoriškai klausia, kiek Dienovidžio aikštėje senamiestyje gyvens kitas "baisus padaras".

Labiausiai piktina žmonės, kurie jį šelpia, juk jie mato, kad jis – parazitas.

Žmones stebina, kad tuo žmogumi nesidomi nei miesto valdžia, nei policija.

"Jis ten gyvena, nueina prie parduotuvės Turgaus gatvėje, prisirenka išmaldos, nusiperka pigaus vyno, prisigeria ir miega. O aplink vaikšto mūsų miesto svečiai. Tačiau labiausiai piktina žmonės, kurie jį šelpia, juk jie mato, kad jis – parazitas. Suprantu, kad jo gaila, bet turi būti koks nors kitas sprendimas", – svarstė kitas klaipėdietis Rimantas.

Šitas benamis ne tik nuolat kaulija pinigų, bet ir braunasi į barus, išgeria klientų gėrimus ar suvalgo maistą.

Rimanto teigimu, tai yra miesto gėda, ir tikrai reikia ką nors daryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila tokių tvarkdarių

Gaila  tokių  tvarkdarių portretas
Gaila žiūrėti ne į tą nelaimėlį, iškrypėlį, o į demonstruojantį bejėgiškumą , vargšelį pareigųną , gailą visų mūsų ... kokia sukurta sistema tik valkatos mūsų mieste turi visas teises, o eilinis žmogus bejėgis. Labai gaila ,kur ritamės ???

Kur didvyriai???

Kur didvyriai??? portretas
Tai tik parodo, kad iš tiesų serga mūsų visuomenė, o ne tas dvikojis padaras . Jį paleisdami pareigūnai tik eilinį jam kartą prideda dar daugiau įžūlumo - jam tai įrodymas, koks jis yra "galingas". Tai tikra vaikščiojanti nelaimė. Jei suaugęs žmogus dar gali nuo jo apsiginti, tai vaikams jis kelia labai didelį pavojų. Pareigūnai, turbūt, tik įvykus nepataisomai nelaimei, skėsčios rankomis ir sakys, kad padarė viską, ką galėjo. LT himną giedame: "Lietuva - didvyrių žemė..." Tai gal tie senovės didvyriai visi išties miega piliakalniuose, o dabartiniai - galintys greitai "sutvarkyti" tokius baisuoklius - visi jau emigravo???

Gr

Gr portretas
Nu nesamone ir vel drebet kad i galva su buteliu neuztrenktu.ot gyvenam teisinej valstybej
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių