Diplomatas neišvairavo kelio vingyje

Klaipėdoje dirbantis Rusijos Federacijos generalinio konsulato darbuotojas Kretingos rajone patyrė avariją.

Eismo įvykis atsitiko gegužės 9-ąją, apie 18 val. Kretingos r., Alko kaimo ribose. Automobilis "Volkswagen Jetta" kelio vingyje nuvažiavo nuo važiuojamosios dalies, nulėkė į griovį ir apsivertė.

Mašiną vairavo 1992 metais gimęs Rusijos Federacijos (RF) generalinio konsulato atašė, jis įvykio metu nenukentėjo ir pats pranešė apie nelaimę.

Į avarijos vietą atvykę policininkai neturėjo teisės tikrinti diplomato blaivumo, tačiau pareigūnams nekilo klausimų, ar užsienietis buvo blaivus. Jaunas vyras kalbėjo aiškiai, logiškai dėstė įvykio aplinkybes, nuo jo nedvelkė alkoholiu.

Pareigūnų teigimu, vairuotojas nepasirinko saugaus greičio ir vingyje nesuvaldė automobilio.

Rusijos Federacijos generalinio konsulato atstovų teigimu, atašė tą dieną dalyvavo Gegužės 9-osios renginiuose Mažeikiuose. Tądien iš ryto snigo, vėliau lijo, vairavimo sąlygos buvo nepalankios, todėl įvyko avarija.

Tą patį vakarą konsulato darbuotojas grįžo į Klaipėdą, nusiskundimų sveikata jis neturėjo. Automobilis apgadintas nesmarkiai, į uostamiestį jis parvažiavo sava eiga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raša v perde

Raša v perde portretas
Kai Vania, taip ir duračiokas.

Anonimas

Anonimas portretas
Fufaikinas debilas

klp

klp portretas
...... policijos pareigūnas automobilį vairavo būdamas girtas – jam nustatytas 2 promilių alkoholio neblaivumas...o tas po kokio prazdniko paėmęs važiavo )))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių