Savaitę iš namų dingusi paauglė rasta prie prekybos centro

Paauglės dingimas sujaudino daugybę klaipėdiečių. Tuo metu, kai žmonės dalinosi žinia apie dingusį vaiką, paauglė leido laiką didžiuosiuose prekybos centruose, nakvojo pusrūsyje ir pas drauges.

Pasak Klaipėdos miesto policijos pareigūnų, mergaitė išėjo iš namų balandžio 18 dieną. Mama apie dingusią dukrą pareigūnams pranešė balandžio 23-iąją.

Tai buvo ne pirmas kartas, kai ši nepilnametė pabėgo iš namų.

Prašymas suteikti bet kokią informaciją apie vaiko buvimo vietą pasiekė daugybę žmonių, jie ėmė kreipti dėmesį į kiekvieną be suaugusiųjų vaikštinėjančią mergaitę.

Paieškos ėmęsis miesto policijos komisariato tyrėjas Artūras Tatarinovas pasakojo vaikštinėjęs po parduotuves, kurias labiausiai mėgsta paaugliai, rodė mergaitės nuotraukas, prašė prekeivius paskambinti, jei pamatys ieškomąją.

Netrukus pareigūnas sulaukė skambučio, žmonės pastebėjo vaiką netoli „Akropolio“.

Mergaitė labai nustebo, kai prie jos priėjo uniformuotas vyras, buvo akivaizdu, kad ji jautėsi kalta, pasakojo nakvojusi kažkokiame pusrūsyje, kelias naktis glaudėsi pas drauges.

Į policijos komisariatą atskubėjusi mama nesitvėrė džiaugsmu, kad dukra atsirado sveika ir gyva.

Apie šį atvejį, kaip tai yra įprasta, buvo informuota Vaikų teisių apsaugos tarnyba. Nors paauglė policininkams neminėjo, kad namuose yra skriaudžiama, tarnybos darbuotojai visada bando aiškintis, kodėl vaikai bėga iš namų, ar nepatiria fizinio ar psichologinio smurto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Mes buvome kitokie ir nebijojom nei vakarais pasivaiksciot nei kur nueit nei kas dingdavo dabar anarchija chaosas kas ka nori tas ta daro motinos girtuokliauja musa tuos vaikus kaip vaikas gali tai pakesti uztat ir bega taip anksciau hipiai buvom tai visai kitoks gyve imas jaunystej kazkas ir iseidavo keliom dienom bet niekas neitare kad kazkas atsitiks blogai ar kas uzmus

Piliete.

Piliete. portretas
Kai mano vaikas netaip pasielgdavo ,galvodavau ka mes ne taip darome.Bet is namu vaikai nebego.Buvome tvirta seima.Manau reikia didesnes atsakomybes tevam.Kodel daugumoj tik mama.O pridirbes vaiku tevas dingsta.Valstybe turi demesi skirti tevam,neturi jie issisukti nuo vaiku auginimo.Juk dabar surasti toki teva nesunku,ne sovietmetis.Rysiai veikia.O dar mat nuzudyto vaiko tevas palikes sunu reikalauja kompensacijos.Is jo valstybe turi prisiteisti uz teismu islaidas ir bauda uz vaiko neprieziura.Jei butu valstybeje tvarka sitaip nebutu.

Nelok

Nelok portretas
Jus nezinot kaip kas,ir iskarto na man neatrodo normalu kai mama po 5d kreipiasi ,o jus tikrasias aplinkybes zinot ka?nk nezinot tik aploti kai kalems,neweltui kai komentuoja tokios ir nepasiraso kas per ddu wiena(s)
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių