Ieškoma vairuotoja palikusi gatvėje nutrenktą mergaitę

Trečiadienį socialiniais tinklais pasklido žinia apie uostamiestyje pėsčiųjų perėjoje automobilio partrenktą paauglę. Žmonės piktinosi vairuotoja, kuri paliko sužeistą mergaitę ir nuvažiavo iš įvykio vietos.

Nelaimė įvyko Baltijos prospekte, ties parduotuve „Nemuno baldų centras“. Pėsčiųjų perėja ėjusią 14-metę pamatę vairuotojai sustabdė mašinas pirmojoje ir trečiojoje eismo juostose, todėl mergaitė drąsiai žengė gatve.

Antrąja eismo juosta važiavusi moteris automobilio nesustabdė ir nutrenkė pėsčiąją.

Paauglė nugriuvo, mergaitei skaudėjo sutrenktą šoną.

Vairuotoja net neišlipo iš mašinos, ji tik atidarė automobilio dureles ir pašaukė: „Ateik pas mane“.

Paauglė atsistojo ir nušlubavo namo. Vairuotoja nepasivargino pranešti apie įvykį ar pasidomėti, kaip jaučiasi avarijos auka ir nuvažiavo sau.

Parėjusi namo nukentėjusioji papasakojo mamai apie įvykį, mergaitė verkė, nes jai skaudėjo sumuštas vietas.

Mergaitės mama iškvietė greitąją pagalbą, o mergaitė buvo nugabenta į Vaikų ligoninę.

Čia ją apžiūrėjo specialistai ir diagnozavo sumušimus bei paviršinius nubrozdinimus ir išleido nepilnametę gydytis ambulatoriškai. Naktį jai pradėjo skaudėti visą kūną, o ypač klubus. Todėl ketvirtadienį nukentėjusioji vėl atsidūrė ligoninėje, kur jai buvo tiriama, ar nėra sužaloti klubų sąnariai.

Žinia apie eismo įvykį trečiadienį vakare pasiekė ir policiją. Kai kelių policininkai atvažiavo į įvykio vietą, perėja buvo tuščia.

Pareigūnai nuvyko į nukentėjusiosios namus ir pasikalbėjo su mergaite bei jos mama.

Kol kas turimi duomenys leidžia teigti, kad avarijos kaltininkė gali būti apie 38-45 metų, šviesių, pečius siekiančių plaukų, jos vairuojamas automobilis veikiausiai yra sidabrinės spalvos „Audi A2“. Mašina pažymėta pradedančiojo vairuotojo ženklu – klevo lapu.

Pareigūnai dėl mašinos markės nėra tikri, nes nukentėjusioji negalėjo tiksliai apibūdinti ją partrenkusios mašinos.

Vėlai vakare facebook kanalais nukentėjusios mergaitės mama susisiekė su įvykio liudininke – mokomuoju automobiliu pirmąja eismo juosta važiavusia moterimi, kuri paauglę praleido prie perėjos.

Tikėtina, kad ji ir instruktorius galės suteikti daugiau žinių apie pasišalinusią vairuotoją.

Nelaimės aplinkybes tiriantys kelių policijos pareigūnai prašo atsiliepti įvykio liudininkus ar žmones pažįstančius apibūdintą vairuotoją. Prašoma paskambinti tyrėjui Ričardui Patlabai tel. 8 700 61066 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
O koks skirtumas pesciuju pereja ar ne? Jei butu ejus ne vietoje galima partrenkus zmogu palikti?Na tikiuosi ja suras, nes taip negalima daryt

rem

rem portretas
atimti reiketu tai vairuotojai vairuotojo pazymejima be teises kada gauti kita. dar neismokusi vairuoti jau bega is ivykio vietos. ir visai nesvarbu ar mergaite perejoje buvo ar ne perejoje. pabegai is yvykio vieos tai ir vsaiksciok visa gyvenima pesciomis.

ketui

ketui portretas
dvi sugebėjo praleist,o ta jau nebe?
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių