Ieškomas brangų fotoaparatą pavogęs vyras

Antrus metus iš eilės vagys uostamiestyje apšvarina tą pačią fototechnika prekiaujančią įmonę. Šį kartą prekybininkai spėjo užfiksuoti vagišiaus veidą ir prašo gyventojų pagalbos atpažįstant ilgapirštį.

Taikos prospekto ir Sausio 15-osios gatvių sankryžoje įsikūrusios parduotuvės personalas pasakojo, kad į prekybos salę pirmadienį buvo užėję du vaikinai.

"Veikiausiai jie buvo nusižiūrėję, ką ims. Užėjo, pasižvalgė, o kai prie jų priėjo vadybininkas ir paklausė, ar reikia pagalbos, jie atsakė, kad nereikia. Manome, kad jie išlaužė vitrinos spynelę ir pasiėmė vienas brangiausių prekių", – pasakojo įmonės atstovas.

Veikiausiai jie buvo nusižiūrėję, ką ims.

Ilgapirščiai nugvelbė fotoaparatą "Canon 5D Mark III" ir objektyvą "Canon 24-70". Daiktai buvo be įpakavimo dėžučių.

Parduotuvei padaryta 3 264 eurų žala.

"Šis objektyvas tinka būtent šiam fotoaparatui", – tikino specialistas.

Tai ne pirma vagystė šioje įmonėje. Pernai per Kūčias vagys, įsilaužę į parduotuvę, pavogė gerokai daugiau įrangos.

"Tą kartą dingo apie 20 fotoaparatų. Viskas vyko Kūčių naktį. Vagys buvo išdaužę langą. Pro jį ir pateko į vidų. Darbuotasi buvo naktį, ramiai išnešė tiek aparatūros. Tada ir pastatėme vaizdą stebinčias kameras", – aiškino įmonės atstovas.

Įmonės patalpose užfiksuotą įtariamojo veidą prekybininkai prašo gyventojų atpažinti. Žinančiuosius, koks asmuo yra nuotraukoje, prašoma susisiekti su policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Panašu, kad nė vienas komentatorius nedirba prekyboje ir neįsivaizduoja kokį k klientų srautą tenka atlaikyti Kalėdiniu laikotarpiu . Ar bent vienas iš jūsų gebate palaikyti kontaktą su 3-4 įėjusiais į patalpą žmonėmis? O kad reikia į saugumą daugiau investuoti - tiesa.

as

as portretas
tikraj panasus i ta kur paminejo komentaruos

hmm

hmm portretas
Na klausykit mielieji, bent signalizaciją įsidėkite. Vadinasi Jums visai nerūpi Jūsų klientai, jei jais apsimetę vagys atsirakina vitrinas ir vagia prekes.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių