Ieškotas žudikas sulaikytas Kretingoje (dar papildyta)

Prieš nepilną valandą Kretingos policijos pareigūnai sulaikė sunkiu nusikaltimu įtariamą Bronių Varkulevičių. Ir šį kartą pareigūnams talkino visuomenė, policija sulaukė skambučio su informacija apie bėglį.

Paaiškėjo, kad anonimas tiksliai nusakė vietą, kur slepiasi naktį peiliu Muitinės gatvėje seserį ir jos vyrą subadęs B.Varkulevičius.

„Skambinusiųjų buvo tikrai daug, patys tikrinome kiekvieną žinią. Reikia padėkoti visuomenei už aktyvumą. Tačiau vertingiausia informacija mus pasiekė iš anonimo. Žmogus paskambino Bendruoju pagalbos telefonu 112 ir nurodė, kad bėglys yra J.Basanavičiaus gatvėje, Kretingoje. Tiesa, žmogus paminėjo, kad ieškomas įtariamasis yra bare, nors tai nebuvo tiesa“, – kalbėjo Kretingos policijos komisariato viršininkas A.Pužauskas.

B.Varkulevičius slėpėsi draugo bute. Pašaliniai žmonės atpažino jį ir apie tai pranešė policijai.

Sulaikomas vyras nesipriešino, pareigūnai jį išgabeno į areštinę.

Tikėtina, kad po nusikaltimo B.Varkulevičius emocijas skandino alkoholyje, nes jo bičiulio bute buvo matyti tuščių alkoholio butelių.

Nors pagrindiniai žiauraus nusikaltimo motyvai išaiškės po ikiteisminio tyrimo baigties, tačiau pirminiais duomenimis, kretingiškių blogu žodžiu neminimas B.Varkulevičius veikiausiai peilio griebėsi dėl giminių ginčo turtiniais klausimais.

Paaiškėjo, kad tarp giminaičių virė aistros dėl paveldėto namo. Ar tai yra tikroji nesantaikos priežastis, paaiškės vėliau.

Apklausiamas B.Varkulevičius, šaltinių teigimu, mėgino pareigūnus tikinti, kad pačio nusikaltimo momento jis nepamena, neva jam buvo aptemęs protas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
jeigu sugyventine taip kentejo tai jug prirista nebuvo. nebuvo jizmnona. tai reikejo senai isei.odabar nedrabstyti kito purvais.

kaimyne

kaimyne portretas
turtas baisus dalykas jis gali netzudyti.

pazystama

pazystama portretas
nejaugi turtas taip apakina kad gali griebtis peilio pries tau artima zmogu nieko brangiau uz givybe nera kazkas baisaus turejo pastumet siam zingsniui is sio zmogaus niekada to nebuciau tikejusis.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių