Išaiškinti heroino platintojai ir jo tiekėjas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijos pareigūnai sulaikė heroiną uostamiestyje platinusius asmenis. Rastas didelis narkotikų kiekis.

Anot policijos pranešimo, ikiteisminis tyrimas dėl kvaišalų platinimo pradėtas dar praėjusių metų vasarą, kai buvo sulaikyta 27 metų narkomanė. Pas ją rasta heroino. 

Teisėsaugininkai nustatė, kad narkotikus jai pardavė du taip pat anksčiau ne kartą teisti bedarbiai. Pernai lapkritį sulaikytas dar vienas asmuo, kuris, įtariama, nupirko heroiną pas vieną iš įtariamųjų.

Pareigūnams pavyko nustatyti asmenį, kuris tiekė kvaišalus perpardavinėtojams. Sausį sulaikytas 1990 metais gimęs šešis kartus už vagystę, plėšimus, viešosios tvarkos pažeidimą, turto sunaikinimą, neteisėtą disponavimą narkotikais teistas ir niekur nedirbantis įtariamasis.

Jis turėjo dozę narkotikų ir tabletę su psichotropine medžiaga. Sulaikytojo bute aptikta apie 100 gramų heroino ir psichotropinių vaistų, automobilyje – metalinė teleskopinė ir beisbolo lazdos, elektrošoko prietaisas.

Šiuo metu įtarimai pateikti keturiems asmenims. Įtariamųjų gali daugėti.

Neteisėtu disponavimu heroinu labai dideliais kiekiais ir kvaišalų pardavimu įtariamas asmuo siejamas su organizuotomis nusikalstamomis grupėmis, jis suimtas. Kitiems skirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių