Išaiškinti stadiono apšvietimo stulpo laidų vagys

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nustatė įtariamuosius elektros kabelio vagyste.

Nusikaltimas buvo įvykdytas rugsėjo 13 dieną, apie 23 val., stadione Klaipėdoje, Sportininkų gatvėje.

Buvo nukirsti stadiono apšvietimo stulpo elektros kabeliai. Biudžetinei įstaigai „Kūno kultūros ir rekreacijos centras“ priklausančiam stadionui, pirminiais skaičiavimais, padarytas 3 tūkst. 937 eurų nuostolis.

Ikiteisminiame tyrime nustatyti 4 įtariamieji, įtariama, palikę stadioną be vieno iš apšvietimo stulpų, pranešė Klaipėdos apskrities policija.

1986, 1989, 1993 metais gimę vyrai ir 1998 metais gimęs nepilnametis buvo apklausti, sulaikyti nebuvo. Savo kaltę įtariamieji pripažino.

17-metis ir 27-erių metų vyras yra neteisti, kiti du vyrai yra turėję reikalų su teisėsauga. Giminystės ryšiais įtariamieji nėra susiję, bet visi gyvena vienoje iš Melnragės gatvių.

Ikiteisminis tyrimas Klaipėdos miesto policijos komisariate tęsiamas.

Žiniasklaida skelbė, kad per Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyro pusfinalio rungtynes tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir Vilniaus „Žalgirio“ pusė stadiono skendėjo prieblandoje dėl pavogto elektros kabelio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neaisku

Neaisku portretas
Kazkas nesutampa, raso kad vagyste ivyko 13d. o rungtynes jau skendo 11 d. Kaip cia taip?

parodykit veidus pacukų

parodykit veidus pacukų portretas
nubausim kaip priklauso :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių