Iškrypėlis baugino moterį su vaiku

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio gyventojai turėtų būti atsargūs – šalia Vasaros estrados moterų tyko ir jas gąsdina seksualinis iškrypėlis. Pastarąjį kartą vyras dienos metu savo nuogybes demonstravo mamai su devynių mėnesių kūdikiu vežimėlyje.

Vasaros estradoje ir šalia jo esančiame parke aukų tyko keistas tipas. Trečiadienio popietę jis išgąsdino ten vaikštinėjusią klaipėdietę K.

Netikėtai pribėgęs iš nugaros jis ėmė masturbuotis, o kai moteris ėmė bėgti, vijosi ją.

"Viskas vyko dienos metu. Prie Vasaros estrados yra toks takelis į mišką. Pirmą ir paskutinį kartą ten buvau, daugiau nė kojos nekelsiu. O dar su vaiku, kuriam – devyni mėnesiai. Gal jis ir taikosi į tokias moteris su vežimėliais, kad negalėtų pabėgti?" – svarstė pašnekovė.

Kaip spėjo nukentėjusioji, apie 30 metų vidutinio ūgio nestambus vyras veikiausiai kur nors netoliese pasistatė mašiną ir laukė moterų, nes buvo be striukės.

Taip pat iškrypėlis šiek tiek pridengė veidą mėlynu megztiniu, dėvėjo šviesius džinsus.

Atsipeikėjusi po nemalonaus incidento K. iškart paskambino policijai, tačiau atvykstančių pareigūnų nelaukė.

"Maždaug už pusvalandžio man paskambino iš policijos ir paklausė, ar aš dar parke. Nieko nelaukusi bėgau iš ten kuo greičiau", – šiurpo klaipėdietė.

Moteriai internete paskelbus apie šį incidentą atsiliepė ir daugiau liudininkių. Kai kurios toje pačioje vietoje panašiu laiku irgi matė įtartiną tipą. Vienas toks esą slampinėja ir "Žvejybos uoste".

Gruodžio pradžioje liudininkai veikiausiai jau kitą ekshibicionistą matė netoli vienos Statybininkų prospekte esančios gimnazijos.

Į Klaipėdos policiją tąkart kreipėsi sunerimusi moteris. Jos teigimu, Statybininkų prospekte, ties mokykla esančiame pėsčiųjų take, nežinomas vyras jos 2007 metais gimusiai dukrai ir kartu su ja buvusiai draugei demonstravo savo lytinius organus.

Pagal vaikų apibūdinimą, iškrypėliui – apie 40 m.

Klaipėdos policijos Viešosios tvarkos tarnybos viršininkas Andrius Leliuga teigė, kad už šį viešosios tvarkos pažeidimą numatytos baudos, kurios priklauso nuo įvykio aplinkybių.

"Tokie atvejai dažnesni vasarą pajūryje, Smiltynėje, Melnragėje. Būna, kad prie ugdymo įstaigų – mokyklų ar darželių iškrypėliai tyko. Buvo nuskambėjęs jau ne vienas toks incidentas", – teigė A.Leliuga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
DAUG METU vis sapnuoju kaip su staciu ir plikas lakstau po parkus paskui issigandusias ponias....o atsibudes paciupineju---tikrai=stovi...reks,matyt palakstyt ,kai bus silciau!!!!!

...

... portretas
Che, prisiminkit 'Femina", jos ir šlapinasi visų akivaizdoj.

f

f portretas
Kodel panos taip nesielgia? :\\\ :D
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių