Įžūlumo viršūnė: girti klientai sumušė kirpėją

Alkoholis atpalaiduoja žmonių demonus, tuo įsitikino S.Šimkaus gatvėje dirbanti kirpėja, nukentėjusi nuo neblaivių klientų.

46-erių moteris į policiją kreipėsi tik trečiadienį, lapkričio 9-ąją ir papasakojo apie spalio 31-ąją darbe patirta smurtą.

Tądien apie 18 val. į kirpyklą atėjo du vyrai, vieną jų kirpėja pažinojo, kaip nuolatinį klientą. Abu buvo girti ir bjauriai elgėsi. Nepaisant akivaizdžios grėsmės, moters bendradarbė baigė darbą išėjo namo, palikusi kolegę vieną su agresyviai nusiteikusiais vyrais.

Viena kirpykloje likusi kirpėja apkirpo abu klientus, o galiausiai neapsikentusi pareikalavo, kad jie išeitų.

Pikti, blogų emocijų nevaldantys vyrai užrakino kirpyklos duris ir išsitraukę savo gėrimų tęsė linksmybes kirpykloje. Moteris išreiškė nepasitenkinimą, bet klientai nepanoro išeiti ir net sumušė kirpėją.

Savo paaiškinime policijai nukentėjusioji teigė nekvietusi apsaugininkų ar pareigūnų todėl, kad buvo ištikta šoko.

Kelias dienas ji kentė skausmus, o galiausiai nusprendė kreiptis į medikus. Rentgenas parodė, kad lūžo vienas šonkaulis.

Tada kirpėja apsisprendė apskųsti skausmą jai sukėlusius vyrus ir kreipėsi į policiją. Ji nurodė vieno vyro vardą ir pavardę, o antrojo – vardą.

Pareigūnai jau apklausė nukentėjusiąją ir ėmėsi ieškoti kaltininkų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

As

As portretas
Nesamone. Turbut gere kartu... ir boba nedave del to ir konfliktas kilo;)

Nu jo

Nu jo portretas
Urodai aišku, bet kažkas čia nesueina. Gal apkirpo ir pati su jais gėrė, nedavė ir gavo į bliuską... buvo išgėrusi tai ir nesikreipė į policiją.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių