Jaunas klaipėdietis už nužudymą pasiųstas kalėti 15 metų

Trečiadienį 24 metų klaipėdietis Marius Petrauskas nuteistas kalėti 15 metų už žmogžudystę.

Trečiadienį 24 metų klaipėdietis Marius Petrauskas penkis kartus teistas už plėšimus, mašinų vagystes bei chuliganišką elgesį nuteistas kalėti 15 metų už žmogžudystę.

Pernai gruodžio viduryje Laukininkų gatvės pradžioje tarp 2 ir 4 namų rytą žmonės aptiko negyvą vyrą. Kadangi velionis neturėjo jokio dokumento, pradžioje manyta, kad byla gali likti „tamsi“.

Mirusysis nebuvo panašus į benamį, tačiau brandaus amžiaus ir nelabai tvarkingos išvaizdos.

Maždaug po savaitės pareigūnų darbo tapo žinoma, kad tai 1954 metais gimęs Jonas Vingilis. Iš Šiaulių kilęs vyras pastaruoju metu gyveno ir dirbo Klaipėdoje.

Paaiškėjo liūdnas šio žmogaus likimas. Apgautas sukčių jis neteko buto ir dėl to bylinėjosi.  Užsienyje patekęs į automobilio avariją pastaruoju metu J.Vingilis turėjo elgesio sutrikimų.

Vyras nuomojosi kambarį pas vieną netoliese gyvenantį žmogų. Nežinia, kodėl išgėręs jis vengdavo eiti namo, nors buto šeimininkas niekada nebuvo jo matęs neblaivaus. Parą prieš savo žūtį jis taip pat nesirodė nuomojamame bute.

Gruodžio 14-osios vakare gerokai padauginęs alkoholio J.Vingilis norėjo pasišildyti vieno Laukininkų gatvės pradžioje esančio namo laiptinėje. Tačiau du jauni vaikinai jį išstūmė lauk.

Vienas iš jų buvo M.Petrauskas. Po šio incidento vaikinas iškart nuvažiavo į miesto centrą linksmintis.

Taip jis bandė nuplauti širdgėlą dėl žinios, jog turės metus ir 8 mėnesius praleisti už grotų, mat visai neseniai ištraukė žmogų iš jo automobilio ir sėdęs prie vairo pagrobė svetimą mašiną.

Paryčiais M.Petrauskas grįžo iš linksmybių ir brome šalia savo namo sutiko tą patį žmogelį, kurį buvo išstūmęs iš laiptinės ir išliejo ant jo įtūžį mušdamas. Rytą žmonės velionį rado sukruvintais rūbais, jo striukė buvo nuvilkta ir suplėšyta. Užpuolikas atėmė vyro telefoną.

Iš sulaužytos nosies plūdęs kraujas pliūptelėjo į gerklę. J.Vingilis mirė užspringęs savo krauju.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to opa

to opa portretas
Opa svaigsti tu . Nera jis niekeno kale . Normaliai prasisukes jis ten. Ne prie duxu . Pqzystu as ji

to opa

to opa portretas
Opa svaigsti tu . Nera jis niekeno kale . Normaliai prasisukes jis ten. Ne prie duxu . Pqzystu as ji

yt

yt portretas
Nieko,po kokiu 13metu isleis nesisielok.. :)
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių