Jaunuolių kompanija vyrą talžė lazdomis

Pajūryje savaitgalį siautė smurtautojai, plėšikai ir vagys. Vieną vyrą paplūdimyje jaunuolių kompanija trankė lazdomis. Tarp smurtautojų buvo ir mergina. Tvenkinyje rasta ir negyva moteris.

43 metų vyrą Pirmosios Melnragės paplūdimyje jaunuolių kompanija užpuolė šeštadienį apie 17 val. Du vaikinai ir mergina savo auką trankė lazdomis.

Policijos pareigūnai pagal nurodytus požymius smurtautojus sulaikė netoli įvykio vietos. Įtariamieji uždaryti į areštinę. Vienam vaikinų 22 metai, kitas – nepilnametis. Jis perduotas tėvams.

Nuo smurtautojų nukentėjo ir 41 metų pastovios gyvenamosios vietos neturintis vyras. Nepažįstami asmenys jį užpuolė penktadienį apie 20 val. Šilutės plente.

Medikai nukentėjusiam diagnozavo subdurinę hematomą. Policijos pareigūnai sulaikė vieną įtariamąjį benamio sumušimu. 26 metų vyras uždarytas į areštinę.

25 metų palangiškis smurtą patyrė savo namuose. Šeštadienį apie 11.30 val. į vyro namus, esančius Kretingos gatvėje, įėjo vyras. Buto durys buvo neužrakintos.

Vyras sumušė šeimininką ir pagrobė jo piniginę. Nukentėjusiajam buvo sumuštas galva. Medikams suteikus pagalbą, jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Plėšiko padaryta žala tikslinama.

Šeštadienį 9.45 val. Palangoje, Vilimiškės kelyje esančiame tvenkinyje rastas 70 metų moters lavonas. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Akivaizdžių smurto žymių nebuvo.

Į policiją kreiptasi ir dėl vagysčių. Pranešta, kad ketvirtadienį pavogtas Butkų Juzės gatvėje stovėjęs automobilis „Seat“, kuris pagamintas 1999 metais. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 1,3 tūkst. eurų.

Apie vagystę pranešė ir vienos parduotuvės, esančios prekybos centre Taikos prospekte, atstovai. Nurodyta, kad dar balandžio 25 dieną iš jos pavogtos šešios suknelės, kurių vertė 521 euras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klpd...

klpd... portretas
urodai pacukai po tris mažiau nepuola :D žino kad sprigtu parpultų ant žemės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių